صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۵۴ - ۲۰ آبان ۱۳۹۶

امضای تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و شرکت فرابورس

تفاهم‌نامه همکاری بین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و شرکت فرابورس، ۲۰ آبان در دانشگاه تهران امضا شد.
کد خبر : 230689

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از دانشگاه تهران، این تفاهم‌نامه با حضور رئیس دانشگاه تهران و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و فرابورس ایران و با هدف همکاری در زمینه‌های علمی- پژوهشی با در نظر گرفتن کلیه امکانات و توانایی‌های طرفین در زمینه امور مربوط به حوزه فرابورس، سرمایه گذاری و تجاری سازی محصولات فناورانه به امضا رسید.


دکتر محمود نیلی احمدآبادی، در جلسه انعقاد تفاهم نامه اظهار کرد: «اگر بخواهیم آینده کشور را تصور کنیم باید ببینیم که داشته‌هایمان در چه چیزهایی است. همه پذیرفته‌ایم که دانش، پایه توسعه است، اما این باور و احساس را باید به یک باور قلبی برسانیم که به نظر می‌آید هنوز فاصله زیادی با این وضعیت داریم».


او بزرگ‌ترین سرمایه ملت را جوانان تحصیل کرده و پژوهشگران برشمرد و گفت: «یکی از موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران موقعیت علمی آن است. شناختی که دنیا از دانش‌آموختگان ما دارد که به راحتی آنچه که در ایران پرورش یافته در جهان جای خود را باز کرده است و یکی از سفیران و پیام آوران کشور ما همین دانش‌آموختگان هستند».


رئیس دانشگاه تهران افزود: «دانشگاه تهران به عنوان قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه کشور فعالیت‌های خود را به نیازهای جامعه و اقتصاد دانش‌بنیان گره می‌زند. تفکر ما بر این است که اگر این ظرفیت دانشگاهیان در خدمت جامعه قرار نگیرد راه حل دیگری برای توسعه کشور نخواهیم یافت.»


نیلی احمدآبادی با بیان اینکه طرح شهر دانش کاملا از طرف دولت و نهادها پذیرفته شده است، ادامه داد: «دانشگاه تهران به عنوان دانشگاهی که اولین پارک علم و فناوری دانشگاهی را تاسیس کرده است که با توسعه شهر دانش عمده فضای آن به پارک و علم و فناوری اختصاص خواهد یافت، موقعیت ویژه ویژه ای دارد و شهر دانش آن اکوسیستم شهر تهران را تغییر می‌دهد.»


رئیس دانشگاه تهران اعلام کرد: «نکته بسیار مهم دیگر اتصال به بازار و شبکه‌های جهانی است. علاوه بر آن صندوق VC در دانشگاه تهران راه‌اندازی شده است که معاونت سرمایه‌گذاری و توسعه وظیفه دارد که آنچه که در دانشگاه است را در کنار پارک تبدیل به سرمایه کند.»


او در پایان گفت: «بورس امروز به جای اینکه به شرکت‌های سود ده مشخص بپردازد، می‌خواهد وارد اقیانوسی شود که آن را کشف کند و از این اقیانوس به جامعه و کشور ثروت تقدیم کند. ده هزار دانشجوی دکتری عدد کمی نیست. این سرمایه بزرگ منابع انسانی و دانش به سمت جامعه در حال حرکت است که اتصال متقابل ما وفرابورس توانمندی‌ها را افزایش می‌دهد.»


دکتر شاهپورمحمدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز با بیان اینکه زمان خرید و فروش و قیمت‌‌گذاری ثروت‌های زیرزمینی تمام شده است و امروز ما باید دانش را خریداری کنیم، گفت: «من معتقدم زمان و عمر مهم‌ترین چیزی که در اختیار انسان‌ها است و ارزش آن با تحصیلاتی که افراد می‌کنند در ارتباط است.»


او افزودد: «وقتی اظهار می‌کنیم ده هزار نفر دانشجوی دکتری در دانشگاه تهران است اشاره به یک پتانسیل بزرگی داریم که اگر نتوانیم در نوآوری و بهره‌وری برای کشورمان کاری انجام دهیم عقب خواهیم ماند و اگر بورس‌های ما مبتنی بر خلق ارزش قیمت سهامشان تعیین نشود حتماا مسائل عدیدهای بروز خواهد کرد.»


محمدی با بیان اینکه تقویت رابطه بین بازار سرمایه و دانشگاه از جمله کارهایی است که با ید صورت گیرد، گفت: «این مساله از چند جهت مهم است یکی اینکه ما به بسترهای فناوری نیاز داریم که در داخل می‌تواند از این طریق تامین شود. در کشور ما در حال حاضر امکان تولید در همه زمینه‌ها فراهم است که امیدواریم از توان دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور بتوانیم استفاده کنیم.»


او ادامه داد: «دومین خاصیت این است که قیمت‌گذاری فناوری و دانش را یاد بگیریم و بازار سرمایه جایی است که عرضه و تقاضا قیمت دانش را تعیین می‌کند. همین به دانشجوی دکتری و استادان ما انگیزه می‌دهد که دانش تولید کنند. باید بازار سرمایه معرفی و فرهنگ‌سازی شود و برای این منظور بهترین مکان دانشگاه‌ها هستند.»


راه‌اندازی دفتر فرابورس در دانشگاه، همکاری در حوزه‌های آموزشی و ارتقای دانش تخصصی مربوط به فعالیت‌های فرابورس، راه‌اندازی و مدیریت اتاق سرمایه، راه‌اندازی تالار منطقه‌ای فرابورس در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و.... از جمله مفاد این تفاهم‌نامه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر