صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل فرابورس خبر داد؛

درخواست پذیرش ۲۰ صندوق جسورانه و جذب منابع ۱۲۰ میلیارد تومانی در فرابورس

مدیرعامل فرابورس با بیان اینکه تاکنون ۲۰ صندوق جسورانه برای پذیرش در فرابورس ایران درخواست داده‌اند، گفت: در بازار دارایی فکری تاکنون ۲ طرح صنعتی و ۴ مدل کسب و کار به ارزش ۴ میلیارد تومان معامله شده‌اند.
کد خبر : 230671

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، امیر هامونی مدیرعامل شرکت فرابورس ایران در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با فرابورس با بیان اینکه تاکنون 20 صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه (VC) برای پذیرش در فرابورس درخواست داده‌اند، گفت: 3 صندوق تاکنون در این زمینه پذیرش و 120 میلیارد تومان منابع از بازار جمع‌آوری شده است.


وی افزود: به زودی یک صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه (VC) پذیرش خواهد شد، و این در حالی است که 7 شرکت شتاب‌دهنده نیز با سرمایه 165 میلیارد تومانی از فرابورس موافقت اصولی دریافت کرده‌اند.


این مقام مسئول از درخواست 9 شرکت جسورانه با سرمایه 200 میلیارد تومانی برای دریافت مجوز موافقت اصولی سخن گفت و افزود: در بازار دارایی‌های فکری نیز 6 تقاضا شامل 2 طرح صنعتی و 4 مدل کسب و کار به ارزش 4 میلیارد تومان در فرابورس معامله شده‌اند.


هامونی از ثبت 227 تقاضا برای حضور در بازار دارایی‌های فکری شامل ایده، اختراع و مدل کسب و کار خبر داد و گفت: پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای رونق بازار دارایی‌های فکری در حالی در دستورکار فرابورس قرار گرفته که تاکنون تنها متقاضیان پارک علم و فناوری پردیس به این موضوع اختصاص داده می‌شد.


هامونی با بیان اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان اولین و بزرگترین پارک دانشگاهی کشور، مبنای پذیرش شرکت‌ها در بازار دارایی فکری فرابورس خواهد بود، گفت: فرابورس در حوزه معاملات الگوریتمی سهام به شدت نیاز به داده‌پردازی و رشته‌های مهندسی که به ظاهر با بازار مالی نامرتبط هستند دارد و حتی در رشته حقوق نیز می‌توان با ارائه مثال‌های مختلف، به توسعه معامله الگوریتمی در بازار کمک کرد.


منبع: فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر