صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۳ - ۲۰ آبان ۱۳۹۶
گواهی‌نامه ثبت اختراع برای عضو هیات علمی واحد ورامین

کیک برنجی، فرآورده‌ای جدید و مناسب برای بیماران سلیاکی

گواهی‌نامه ثبت اختراع و گواهی‌نامه اعتبارسنجی و امتیازدهی اختراع از سوی وزارت علوم سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از سوی به عضو هیات علمی واحد ورامین-پیشوا اعطا شد.
کد خبر : 230594

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، گواهی‌نامه ثبت اختراع و گواهی‌نامه اعتبارسنجی و امتیازدهی اختراع از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از سوی دکتر سارا موحد عضو هیات علمی و دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با عنوان اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ‌های رانتان و کربوکسی متیل سلولز برای بیماران سلیاکی است.
تولید مورد اختراع برای نخستین بار در ایران و جهان صورت گرفته و کیک تولیدی، فرآورده ای جدید فاقد آرد گندم و مناسب برای بیماران سلیاکی است.
مبتلایان به این بیماری با کمبود و محدودیت مواد غذایی فاقد گلوتن(Gluten- Free) مواجه هستند، لذا فرمولاسیون جدید کیک مورد اختراع می‌تواند مورد استفاده این افراد قرار گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر