صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران مطرح کرد؛

ارائه قلیان در رستوران‌ها ممنوع/ پلمب واحدهای متخلف

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با تاکید بر اینکه ارائه قلیان در رستوران‌ها تخلف محسوب می‌شود، گفت: قطعا اگر رستورانی قلیان ارائه کند، پلمب خواهد شد.
کد خبر : 230548

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی اتاق اصناف ایران، سیدعلی اصغر میرابراهیمی گفت: طبق قوانین موجود رستوران‌ها اجازه ارائه قلیان ندارند و اگر چنین اتفاقی رخ دهد، قطعا با آنها برخورد خواهد شد.


وی در پاسخ به این موضوع که کدام رستوران‌ها مجاز به دریافت ورودیه از مشتریان خود هستند، گفت: هیچ رستورانی حق دریافت حق‌ سرویس ندارد مگر اینکه سرویسی خاص از سوی آن ارائه شود.


رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس ادامه داد: به عنوان مثال ممکن است یک خانواده قصد برگزاری مهمانی در رستوران داشته باشد، برای برگزاری چنین مراسم لازم است رستوران برای چندین ساعت در اختیار آنها گذاشته شده و خدمات متعددی به این افراد داده شود؛‌ در چنین شرایطی طبیعی است که افراد ملزم به پرداخت حق‌ سرویس می‌شوند اما در سایر موارد دریافت چنین رقمی قطعا تخلف محسوب می‌شود.


میرابراهیمی در ارتباط با دریافت ورودیه که گاه در برخی رستوران‌ها رخ می‌دهد، نیز اظهار کرد: گاه ممکن است برخی رستوران‌ها موسیقی زنده داشته و با دریافت مجوزهای مختلف از اماکن و وزارت ارشاد به اجرای موسیقی بپردازند. در چنین شرایطی طبیعی است که افراد بابت این موضوع مجبور به تامین هزینه‌های خود هستند و این هزینه‌ها از طریق منو و همچنین دریافت ورودیه تامین می‌شود.


اما وی در پاسخ به این سوال که رقم کف و سقف دریافت ورودیه از چه قرار است، اظهار کرد: نمی‌توان برای این موضوع عددی مشخص کرد چرا که هر رستوران بر اساس محل و خدماتی که ارائه می‌کند هزینه خاص خود را دارد.


رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس در پاسخ به این سوال که گاه دیده می‌شود برخی رستوران‌ها برای یک پرس غذا قیمتی معادل ۱۰۰ هزار تومان و یا حتی بالاتر دریافت می‌کنند، گفت: طبق قوانین و مقررات افراد صنف ما تنها می‌توانند ۲۰ درصد سود داشته باشند بر این اساس هر گاه شکایتی از قیمت رستوران‌ها منعکس شود، اتحادیه موضوع را بررسی کرده و در صورتی که رقم‌های دریافت شده خارج از عرف باشد، میزان اضافه دریافت محاسبه شده و به موضوع رسیدگی می‌شود اما در نهایت باید توجه داشت که دریافت این رقم‌ها دارای شرایط خاص خود است و بر اساس مواد اولیه استفاده شده و سود حاصه این رقم‌ها تعیین می‌شود و حدی متعارف دریافت می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر