صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۰ - ۲۰ آبان ۱۳۹۶

آشنایی گردشگران اروپایی با نحوه پخت نان سنتی در خواف

مدیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی وگردشگری شهرستان خواف گفت: «گردشگران اروپایی در سفر به شهرستان خواف ضمن بازدید از جاذبه‌های تاریخی از نزدیک با نحوه پخت نان سنتی آشنا شدند.»
کد خبر : 230439
به‌گزارش گروه فرهنگی آنا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی، محمود باعقیده مدیر میراث‌فرهنگی امروز شنبه 20 آبان با اعلام این خبر اظهار کرد: «این گردشگران که از کشورهای سوئیس و فرانسه بودند در بازدید از شهر نشتیفان از نزدیک با مزارع کشت گندم، نحوه آسیاب‌کردن، نحوه ساخت تنور و در نهایت با نحوه پخت نان سنتی آشنا شدند.»

هوبرت یکی از گردشگران فرانسوی نیز در حاشیه این بازدید گفت: «برای اولین بار است که در طول زندگی‌ام مراحل کامل پخت نان از ابتدا تا انتها را می‌بینم وبسیار هیجان‌زده هستم.»

وی افزود: «برنامه‌ریزی می‌کنیم که در سال بعد هنگام درو کردن و جمع‌کردن گندم نیز از خواف بازدید کنیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر