ایثار و فداکاری، مهمترین پیام شهدای تازه تفحص شده
همزمان با تشیع پیکر مطهر این شهدای عزیز ژاندارمری، با خبر شدیم که 8 تن از کارکنان خدوم مرزبانی ناجا، جمعه گذشته در منطقه شمال غرب کشور مورد حمله ناجوانمردانه گروهکهای تروریسی قرار گرفتند و مثل شهدای ژاندارمری تا آخرین قطره خون خود مقاومت کردند و در نهایت به مقام شهادت نائل آمدند.
باید از خود بپرسیم که چرا پس از گذشت قریب به 30 سال از شهادت نیروهای زحمتکش ژاندارمری که با چند تکه استخوان و پلاک به آغوش خانودههای خود بازگشتند، این همه مورد اقبال و توجه مردم قرار گرفتند؟
به نظر می رسد که این همه اقبال عمومی به مقام شهید و شهادت به خاطر دو علت است: علت اول به خاطر ویژگیهای فردی شهید است. مقام شهید در متون دینی ما بس رفیع است. شهید در کنار انبیا و اولیا علیهمالسلام، میتواند دیگران را شفاعت کند. خداوند متعال در چند جای قرآن کریم تاکید دارد که شهید زنده و در نزد پروردگارش متنعم است. در قرآن کریم بالاترین مقام و درجه از آن شهید است.
دومین علت توجه و اقبال عمومی به مقام شهید و شهادت، به خاطر ویژگیهای سیاسی و اجتماعی جایگاه شهید و شهادت است. شهید جزو قدرت ملی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود. شهدای مختص گروه خاصی نیستند بلکه متعلق به همه آحاد جامعه هستند به همین خاطر، همه اقشار جامعه در تشیع پیکر مطهر این شهدا حضور دارند چرا که شهدا برای امنیت همه مردم، مهمترین سرمایه خود که جانشان است را فدا کردند.
بر همه ما نیروهای انتظامی واجب است که یاد این شهدا را زنده نگه داریم و بهترین روش برای زنده نگه داشتن یاد این شهدای عزیز، این است که مهمترین درس و پیام آنان که درس ایثار و فداکاری است را در خود نهادینه کنیم. آنها جان عزیز خود را برای آرامش و امنیت دیگران فدا کردند ما نیز خالصانه و برای رضایت خداوند، وقت خود را برای آسایش و آرامش همنوعان خود هزینه کنیم و با شهدای تازه تفحص شده ژاندارمری و شهدای مظلوم مرزبانی شمال غرب کشور عهد و پیمان میبندیم که راه و آرمان آنان را ادامه میدهیم.
*معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
انتهای پیام/