راهکارهای جلوگیری از علیالراس شدن چیست؟
برای اینکه اسناد حسابداری هر شرکتی با هر زمینه فعالیتی که دارد مورد پذیرش قرار گیرد و علیالراس نشود اقدامات بسیاری را میبایست انجام داد که این اقدامات علاوه بر اینکه باید بر اساس آخرین استاندارد حسابداری باشد، باید مطابق دستورالعملها و بخشنامههای سازمان امور مالیاتی صورت گیرد. اداره مالیات مجموعهای از الگوها و قواعدی را دارد که برای جلوگیری از علیالراس شدن میبایست مورد توجه قرار بگیرد.
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا ، در زیر برخی از اقداماتی که از اهمیت بالایی برخوردار هستند و از علیالراس شدن جلوگیری میکنند، آمده است؛
1-تحریر دفاتر میبایست بر اساس آئیننامه نگارش مصوب شده آن انجام شود.
2-اظهارنامه میبایست در موعد مقرر و به شکل صحیح و تخصصی تهیه و تنظیم شود.
3-اسناد حسابداری حتما بر اساس آخرین استاندارد حسابداری موجود در ایران آماده شود.
4- گزارشات مورد نیاز دارایی در موعد مقرر تهیه شود و به اداره مالیاتی ارائه شود.
5- همه اسناد و مدارک ارائه شده به ممیز مالیاتی در صورتجلسه تحویل اسناد ثبت شود و نسخه مخصوص مودی از ایشان اخذ شود.
6-همه عملیات مالی شرکت میبایست در حسابهای بانکی که بنام شرکت است، صورت بگیرد.
7-استفاده از صورتحساب نمونه مورد تایید دارایی برای عملیات خرید و فروش .
8-طبق بخشنامه جدید صادره سازمان امور مالیاتی شرط پذیرش هزینههای بالای پنج میلیون تومان علاوه بر انتقال وجه از سیستم بانکی، دریافت صورتحساب نمونه و مورد تایید دارایی است. (این بخشنامه برگرفته از سئو سایت و سئو امور مالیاتی است.)
عملیات اجرایی خدمات حسابداری باید تخصصی، صحیح و در موعد مقرر انجام شود تا هیچگاه علیالراس نشود چون در صورت علیالرائس شدن علاوه بر رد دفاتر و تعلق جریمه آن، جرائم بسیار دیگری از جمله موضوع ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم تحمیل میشود و عمده این جرائم غیر قابل بخشش هستند.
علاقهمندان میتوانند برای پیدا کردن راهکاری مناسب برای جلوگیری از علیالراس شدن، با یک شرکت حسابداری که خدمات حسابداری خوبی ارائه میکند از طریق شمارهتلفنهای 88196080 و 88196090 نیز در ارتباط باشند.
انتهای پیام/