صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۳ - ۱۴ آبان ۱۳۹۶
حجت‌الاسلام و المسلمین کلانتری در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد:

نگاه زیرساختی به نشریه‌های دانشجویی مولد حرکت‌های فرهنگی در جامعه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: نگاه زیرساختی به نشریه‌های دانشجویی مولد حرکت‌های فرهنگی در جامعه است و باعث رشد و تعالی اهداف از پیش تعیین شده علمی و دینی بر پایه علوم اسلامی می‌شود.
کد خبر : 228574

حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا اظهار کرد: طی سال‌های اخیر حرکت مطلوبی برای بهبود نشریه‌های دانشجویی شکل گرفته است و خدا را شاکریم که این نشریه‌ها در همه حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و غیره فعال هستند.


او ادامه داد: این اقدامی بسیار ارزنده و موثر برای رسیدن به اهداف پیش بینی شده است. در اینجا نکته حائز اهمیت، هدفمند کردن اموراتی است که باید دانشجویان به دنبال آن باشند. به عبارتی باید گفت همین آینده‌نگری باعث می‌شود که در حوزه نشریه‌های دانشجویی این اهداف به خوبی متبلور شود.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این باره اضافه کرد: دانشجوی فعال در عرصه نشریه، با تمرین و ممارستی که دارد در راستای ارتقای شخصی و اجتماعی خود قدم بر می‌دارد و این همان آینده نگری است که به دنبال آن هستیم.


کلانتری تصریح کرد: محتوایی که لازم است دانشجویان در راستای آن، دریافت‌ها و برآوردهای خود را پیگیری و به سرمنزل مقصود برسانند بحث اجتماعی و فرهنگی متفاوتی را در بر می‌گیرد. هر نظریه‌ای در بدو امر نیاز به بررسی و تحلیل دارد. در ادامه، یعنی زمانی که جوانب مختلف آن نظریه روشن شد زمینه تبدیل موضوع از حرف به فکر و سپس به رفتار و یک کنش اجتماعی فرهنگی فراهم می‌‎شود.


او تاکید کرد: نشریه‌های دانشجویی به واسطه وجود تفکرات ارزنده، متنوع و موثر دانشجویان می‌تواند راهبردهای مناسبی را پیش رو قرار دهد. بنابراین توجه به این نشریه‌ها، ما را در پیشبرد امور فرهنگی و دانشجویی یاری می‌رساند. این یعنی همان خواستگاهی که فعالان نشریه‌های دانشجویی می‌توانند در آن مسیر قدم بردارند.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد با اشاره به این که یکی دیگر از اهداف نشریه‌های دانشجویی، همان تعامل و هم‌فکری فرهنگی است، ادامه داد: کار گروهی، یکی از دغدغه‌هایی است که امروز دانشجو و دانشگاه بیش از گذشته به آن توجه و نیاز دارد.


کلانتری با ابراز خرسندی از اینکه قرار است دومین جشنواره نشریه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در آذر امسال به میزبانی واحد شهر قدس برگزار شود، تصریح کرد: جشنواره‌های دانشجویی، همیشه باعث افزایش شور و شوق در دانشگاه‌ها می‌شود و همین مهم سرعت انتقال بسیاری از مفاهیم را در سطح گسترده فراهم می‌کند.


او افزود: دانشگاه آزاد اسلامی که طلایه دار بسیاری از این‌گونه اقدامات فرهنگی در سطح کشور است با استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی می‌تواند شرایطی را فراهم کند تا دانشجویان در کنار تحصیلات آکادمیک به امور علمی، پژوهشی و فرهنگی و اجتماعی نیز توجه خاصی داشته باشند.


کلانتری با بیان این که دانشگاه آزاد اسلامی تلاش کرده تا ظرفیت‌های خوبی را در حوزه فرهنگ و رسانه فراهم کند و حمایت از نشریه‌های متعدد دانشجویی حرکتی در این راستا است، گفت: این شرایط مطلوب دستاوردهای مهمی را به همراه دارد که از جمله می‌توان به ارتقای هر چه بیشتر سطح کمی و کیفی فعالیت‌های کانون‌های دانشجویی، نشریه‌های دانشجویی و تشکل‌های دانشجویی اشاره کرد.


عضو هیات رییسه دانشگاه آزاداسلامی یادآوری کرد: بهبود هر چه بیشتر ارتباطات دانشجویی و فضای مطلوب برای تولد کرسی‌های جدید آزاد اندیشی، از جمله دستاوردهای دیگر توجه به حوزه فرهنگ و رسانه در فضای دانشجویی است.


او تصریح کرد: امیدواریم با تلاش‌های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی، کرسی‌های آزاداندیشی فضای مطلوبی را فراهم کنند تا در مسیر اهداف عالی که همان تعامل و هم‌فکری برای رشد کمی و کیفی اقدامات فرهنگی، اجتماعی است حرکت کنیم.


کلانتری اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید مدیریتی نگاه ویژه‌ای به حوزه فرهنگ‌سازی دارد و به دنبال این است که پرورش و تربیت در دانشگاه، بیش از پیش در دو حوزه تعالیم دینی و علمی قرار گیرد و رشد متوازنی را به همراه داشته باشد.


گفت‌وگو از بهروز آرمان


انتهای پیام/

ارسال نظر