صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۸ - ۱۳ آبان ۱۳۹۶

شناور هوشمند واحد علوم و تحقیقات سوار بر پله نخست مسابقات ملی «دریا مسیر پیشرفت»

شناور هوشمند واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در سومین جشنواره ملی دانشجویی «دریا مسیر پیشرفت» از بین 32 تیم شرکت کننده، موفق به کسب رتبه برتر شد.
کد خبر : 228243

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، عضو هیات علمی دانشکده علوم و فنون دریایی و سرپرست تیم شناور هوشمند واحد علوم و تحقیقات با اعلام این خبر گفت: «سومین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت با حمایت معاونت فناوری ریاست جمهوری و همکاری برخی سازمان ها و دانشگاه های کشور از سوی دانشگاه صنعتی شریف و با هدف برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه و تربیت متخصص در این زمینه و تولید ابتکار و خلاقیت در صنعت دریایی کشور برگزار شد.»


دکتر مجید قدسی افزود: «شناور واحد علوم و تحقیقات با طول 120 سانت، عرض 26 سانت (بیشترین عرض)، ارتفاع 20 سانت و دو موتور واترجت در این مسابقات شرکت کرد. سیستم فرمان پذیری آن از طریق تغییر مسیر کانال های واتر جت است. سیستم حباب ساز موجود در این شناور اصطکاک بدنه قایق را با آب کاهش داده و باعث پیمایش بیشتر و مصرف انرژی کمتر می‌­شود.»


به گفته وی، این شناور دارای حداکثر سرعت 7 متر بر ثانیه و قدرت مانور پذیری بالا است. طراحی و ساخت این شناور پر قابلیت در آزمایشگاه هیدرولیک دریای واحد علوم و تحقیقات با حمایت مسؤولین این واحد و همکاری دانشکده علوم و فنون دریایی و دانشکده محیط زیست و انرژی صورت گرفت. همچنین اداره کل تربیت بدنی واحد برای تست شناور و دکتر سروری عضو هیأت علمی دانشکده برق و کامپیوتر در این پروژه همکاری شایان توجهی داشتند.



سرپرست تیم شناور هوشمند واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه این مسابقات در دو کلاس هوشمند و کنترل از راه دور برگزار شد و شامل دو آیتم سرعت و مانور بوده است، ادامه داد: «شناورهای هوشمند از نظر دفاعی و تحقیقاتی کاربردهای فراوان دارند. این نوع شناورها بدون سرنشین بوده و نیاز به اپراتور برای کنترل ندارند و می‌توانند با قدرت مانور و سرعت بالا در سطح آب برای مأموریت های مختلف در شرایط مختلف جوی و محیطی مورد استفاده قرار گیرند.»


وی گفت: «مسابقات ملی شناورهای هوشمند با حضور 32 تیم دانشجویی با هدف تقویت ارتباط بین صنعت و مراکز علمی و فرهنگ‌سازی تحقیقات نوین در صنایع دریایی کشور آغاز به کار کرد. معرفی صنایع دریایی و توسعه فرهنگ دریایی، ارتباط صنعت و دانشگاه، آشنایی دانشجویان با امور مهندسی، اشاعه اخلاق کار تیمی و تقویت بنیه خلاقیت و نوآوری دانشجویان از جمله مهمترین اهدافی است که در این مسابقات پیگیری می شود.»


وی کسب رتبه نخست واحد علوم و تحقیقات در بین تمام دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه های صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر را به جامعه دانشگاه آزاد اسلامی و واحد علوم و تحقیقات تبریک گفت و خاطرنشان کرد: «به یاری خداوند متعال و در راستای توصیه های مقام معظم رهبری، توسعه تحقیقات دریایی در این واحد ادامه خواهد یافت.»


تیم شناور هوشمند واحد علوم و تحقیقات متشکل از پرهام زارع، محسن سویزی، مهدی زکی پور، عارف حسینی معلمی، سرپرست دانشجویی سیدمحمدرضا عباسیان و با هدایت دکتر مجید قدسی حسن آباد عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات و با همکاری منصور جوادزاده در بخش هماهنگی ها و تدارکات در این مسابقات حضور داشتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر