صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۵ - ۱۳ آبان ۱۳۹۶
رئیس نخستین کنگره روانشناسی ترافیک:

ضرورت توجه به روانشناسی ترافیک برای کاهش حوادث

رئیس نخستین کنگره روانشناسی ترافیک با تاکید بر بررسی شاخص‌های روانشناختی رانندگان، گفت: توجه جدی به موضوع روانشناسی ترافیک برای کاهش تصادفات ضرورت دارد.
کد خبر : 228178

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حسین پورشهریار در آستانه برگزاری نخستین کنگره روانشناسی ترافیک اظهار کرد: آمار بالای تصادفات و تلفات ناشی از آن در کشور ضرورت برگزاری کنگره روانشناسی ترافیک نشان می‌دهد و بر همین اساس بر آن شدیم چنین کنگره‌ای را برگزار کنیم.
وی افزود: اطلاع رسانی و افزایش آگاهی جمعیت متخصص و درگیر با ترافیک و آموزش به افرادی که با مسائل ترافیکی مواجه‌اند از جمله اهداف برگزاری نخستین کنگره روانشناسی ترافیک است.
رئیس نخستین کنگره روانشناسی ترافیک با اشاره به اینکه اگر از مبانی علمی علوم رفتاری و روانشناسی استفاده کنیم می‌توانیم دانش افراد مرتبط با حوادث ترافیکی را ارتقا دهیم، ادامه داد: نقش روانشناسی در کاهش حوادث ترافیکی بسیار زیاد بوده و بیشتر از 100 سال است روانشناسی ترافیک را در آلمان وجود دارد و قوانینی وضع که رانندگان شاخص های روانشناسی آنها بررسی می‌شود.
پورشهریار با اشاره به اینکه بررسی ابعاد روانشناختی رانندگان به ویژه در رانندگانی که تخلفات حادثه ساز داشته یا دارای نمره منفی‌اند، بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: اما متاسفانه در ایران به موضوع روانشناسی ترافیک و بررسی ابعاد روانشناختی رانندگان به صورت فصلی در جامعه توجه شده و گاهی اصلا مورد توجه نبوده است.


وی با بیان اینکه رانندگی تهاجمی یک خصیصه روانشناختی است، اظهار کرد: کاهش آستانه تحمل نشانه‌ای از اختلال روان است و در رفتار رانندگی افراد بسیار تاثیر گذار محسوب می‌شود. همچنین افراد مضطرب رانندگی تهاجمی دارند و این موضوع تصادفات رانندگی را چندین برابر می‌کند.


رئیس نخستین کنگره روانشناسی ترافیک خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با توجه به مشکلات روانشناختی رانندگان و در کنار این موضوع با ایجاد فرهنگسازی شاهد کاهش آمار تصادفات رانندگی و تلفات و آسیب‌های ناشی از آن باشیم.


لازم به ذکر است؛ نخستین کنگره روانشناسی ترافیک با هدف ایجاد همگرایی بیشتر بین کارشناسان حوزه کاهش تصادفات جاده‌ای و ریلی و معرفی کارکردهای دانش روانشناسی ترافیک در ۲۱ و ۲۲ آذرماه در مرکز همایش‌های بین المللی شهید بهشتی برگزار خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر