صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۵ - ۱۲ آبان ۱۳۹۶

مذاکرات جدید با بانک مرکزی برای راه‌اندازی بورس ارز

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در چند وقت آینده مذاکراتی درباره راه‌اندازی بورس ارز با بانک مرکزی خواهیم داشت.
کد خبر : 228025

به گزارش گروه اقتصادی آنا از بورس کالا، شاپور محمدی گفت: در حال حاضر بورس ارز به تصویب شورای عالی بورس رسیده و تنها تایید نهایی بانک مرکزی باقی مانده است.
وی افزود : بانک مرکزی موافقت کلی خود را در زمینه راه اندازی بورس ارز ابلاغ کرده است اما اکنون در خصوص زمان اجرایی آن تردیدهایی وجود دارد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: بانک مرکزی تلاش های بسیاری را در این زمینه انجام داده است که امیدواریم هر چه زودتر شاهد راه اندازی بورس ارز باشیم.
محمدی همچنین درباره آخرین تصمیم راه اندازی صندوق ارزی در بازار سرمایه نیز گفت : برای اغاز بکار صندوق هایی ارزی در بورس هیچ مانعی وجود ندارد و بزودی شاهد شروع به کار این صندوق ها در بورس خواهیم بود.


تامین مالی پایدار ایران خودرو و سایپا از بازار سرمایه


رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه پارسال تامین مالی بسیار مناسبی از طریق بازار سرمایه صورت گرفت، گفت:این تامین سرمایه از محل‌های متنوعی مثل افزایش سرمایه، اوراق سلف بورس کالا، انتشار انواع اوراق و پذیرش شرکت‌ها صورت گرفته است.


شاپور محمدی با تاکید بر اینکه صنعت خودرو یکی از صنایع پیشرو در بازار سرمایه است ، گفت: ایران‌ خودرو و سایپا به‌ عنوان 2 قطب بزرگ صنعت خودرو در کشور، سال‌های گذشته حضور بسیار مناسبی در بازار داشتند و می‌توانند تامین مالی بسیار مناسبی را از طریق انتشار اوراق انجام دهند.


سخنگوی سازمان بورس، با اشاره به امکان بسیار مناسب بورس کالا برای عرضه خودرو، افزود: با توجه‌ به امکانی که بورس کالا فراهم آورد، سراتو به‌عنوان اولین خودرو در بورس کالا عرضه شد و قرار است دنا نیز به‌عنوان دومین محصول خودرویی در بورس کالا عرضه شود.


ابوالفضل شهرآبادی، معاون تامین مالی یک شرکت تامین سرمایه نیز با اشاره به اینکه اوراق 700میلیارد تومانی صکوک ایران‌خودرو به‌عنوان بزرگ‌ترین تامین‌کننده مالی بخش خصوصی بازارسرمایه به‌شمار می‌رود، اظهار داشت: شبکه بانکی توان کمی برای تامین مالی خودروسازان در حجمی همچون 700‌میلیارد تومان دارد، آن‌ها می‌توانند ازطریق بازار سرمایه، بسیاری از نیازهای خود را تامین کنند.


وی افزود: با درنظر گرفتن انتشار این اوراق ، صنعت خودرو از ابتدای سال جاری 2فقره تامین مالی در مجموع به میزان 1050 میلیارد تومان انجام داده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر