وزیر بهداشت: بداخلاقیها مانع از نمود کارآمدی نظام اسلامی شد
سید حسن قاضیزاده هاشمی پنجشنبه شب در بیست و چهارمین سالگرد شهادت شهید محمدتقی رضوی در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: در سالهایی که از انقلاب اسلامی گذشت، اتفاقات بسیاری در کشور افتاد که منشا بروز آنها و برخی از ناملایمات و اختلافات دیگر همان نداشتن اخلاق و اخلاقمداری بود.
وی بیان کرد: خودخواهی، خودمحوری، قدرتطلبی، ظن و گمان بد به دیگران و بسیاری از بداخلاقیهای دیگر از سوی مسئولان باعث شد انقلابیون و پیروان خط امام راحل تکهپاره و از هم جدا شوند.
وزیر بهداشت گفت: برغم اینکه امام خمینی (ره) راه درست را به انقلابیون نشان داده و همواره خطر تفرقه، گروهگرایی، سیاست بازی وخودمحوری را به مسئولان گوشزد کرده بودند اما از آنجا که انسان ممکنالخطا است، عدهای گرفتار این رفتارهای نادرست شدند.
وی خطاب به اعضای جهاد سازندگی و مسئولان انقلابی ایران گفت: بنا بود پس از انقلاب اسلامی در محور ولایت، کشور را آباد کنیم، محرومان را از فقر و گرسنگی نجات دهیم اما اکنون حاشیه شهرهایمان مملو از روستاییان مهاجر و محرومان شده است و در همین مشهد مقدس نزدیک یک و نیم میلیون نفر حاشیه نشین هستند.
هرچند نمیتوان پیامدهای خشکسالی را بر اقتصاد روستاها نادیده گرفت که حتی عدهای را به خاک سیاه نشانده است،ضعف اصلی عدم مدیریت درست در کشور بود که باعث شد خشکسالی اثر زیانبار خود را بر زندگی مردم بگذارد. |
وزیر بهداشت اظهار کرد: هرچند نمیتوان پیامدهای خشکسالی را بر اقتصاد روستاها نادیده گرفت که حتی عدهای را به خاک سیاه نشانده است،ضعف اصلی عدم مدیریت درست در کشور بود که باعث شد خشکسالی اثر زیانبار خود را بر زندگی مردم بگذارد.
هاشمی خاطر نشان کرد: مشکل از زمانی شروع شد که عدهای دم از جداسازی و استقلال بخش باغبانی، دامداری و ... زدند، سپس برای اینکه به مقامی دست یابند و معاون و وزیر شوند با دولتیها همسو شدند و نهادهای انقلابی را مزاحم تلقی کردند.
وزیر بهداشت گفت: متاسفانه امروزه از اقشار مختلف با عقاید گوناگون که جایگاهی در کشور دارند، پیام یاس نسبت به انقلاب به گوش میرسد و عدهای مدام بر طبل ناامیدی در کشور میکوبند.
قاضیزاده هاشمی بیان کرد: امروز برای اینکه مشکل مردم را حل کنیم باید اخلاق مداری را سرلوحه کار خود قراردهیم، همان صفا و صمیمیت، اخلاص و ایمان و باور به انقلاب اسلامی که شهیدان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس داشتند، میتواند نجات بخش این کشور باشد.
وی خاطر نشان کرد: آنچه تاکنون انقلاب اسلامی را نگه داشته و در عرصههای مختلف به موفقیت رسانیده است از یک سو دستان غیبی بود که به رغم همه تفرقه افکنیها، بیاخلاقیها و مسائل بغرنج دیگر به داد این مملکت رسید و از سوی دیگر اخلاص مردم و ایمان و باور کسانی بود که پیرو خط ولایت هستند و به هدیه و نصرت الهی باور دارند.
وی بیان کرد: امثال شهید رضوی باور کرده بودند که وعده پروردگار، حق است اما در مقابل اکنون ایمان به نصرت الهی لق لقه زبان ما شده است و بیش از آنکه به وعده خداوند باور داشته باشیم به خود باور داریم.
وزیر بهداشت ادامه داد: اگر به ولایت و رهبری باور نداشته باشیم و از خود عبور نکنیم نمیتوانیم به خدا برسیم و کشور را آباد و وضع معیشتی مردم را بهتر کنیم.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه مشکل اعتیاد، بیکاری، فقر، بیماری و ... در کشور جدی است، افزود: ما انقلاب کردیم تا مشکلاتی از این قبیل را رفع کنیم و وضعیت معیشت مردم را بهبود ببخشیم اما همچنان این مسائل گریبانگیر مردم است.
وی اظهار کرد: برای رفع مشکلات مردم باید اخلاص و ایمان و باور شهیدان را در خود بوجود آوریم و با اراده و ایمان به نصرت الهی کمر همت ببندیم و مشکلات را حل کنیم.
این عضو سابق جهاد سازندگی اظهارکرد: بیش از 20 سال در جهاد سازندگی در کنار بسیاری ازشهیدان بزرگی ازجمله شهید رضوی خدمت کردم و دوران بسیار خاطره انگیزی را پشت سر گذاشتم و به این باور رسیدم که باید به وصیت نامه شهدا عمل کرد تا به پیروزی رسید.
وی افزود: شهید رضوی در وصیتنامه خود بعد از توصیه به تحکیم وحدت، از مسئولان خواسته است که به محرومان و مظلومانی که به جبهه آمدند، رسیدگی کنند لذا امروز وظیفه دولتی ها رسیدگی به وضعیت محرومان است.
وی بیان کرد: رئیسجمهوری دغدغه رفع مشکلات مردم بویژه اشتغال و بهبود وضعیت معیشتی را دارند و بارها بر این نکته تاکید کردهاند. بنابراین ما دولتی ها باید بیشتر از اینکه متوجه خود باشیم.خدا را ببینیم و بیشتر از اینکه مردم را ببینیم دشمن را زیر نظر داشته باشیم؛ نباید به گونه ای عمل کنیم که مردم را در مقابل خود قرار دهیم.
وزیر بهداشت درباره خاطرات خود از شهید محمدتقی رضوی گفت: 35 سال قبل با شهید رضوی آشنا شدم و برای نخستین بار است که از پشت تریبون در جمع اعضای جهاد کشاورزی و خانواده های شهدای این وزارتخانه درباره این شهید بزرگوار صحبت می کنم.
رئیسجمهوری دغدغه رفع مشکلات مردم بویژه اشتغال و بهبود وضعیت معیشتی را دارند و بارها بر این نکته تاکید کردهاند. بنابراین ما دولتی ها باید بیشتر از اینکه متوجه خود باشیم.خدا را ببینیم و بیشتر از اینکه مردم را ببینیم دشمن را زیر نظر داشته باشیم؛ نباید به گونه ای عمل کنیم که مردم را در مقابل خود قرار دهیم. |
هاشمی افزود: شهید رضوی از اعضای جهاد سازندگی تربت حیدریه بود و من در کنار وی مشغول به فعالیت بودم تا زمانی که جنگ آغاز و کاروان جهاد سازندگی خراسان به همراه این شهید راهی سوسنگرد برای انجام ماموریت در پشت جبهه شد.
وی اظهار کرد: شهید رضوی از دستورالعمل شورای مرکزی جهاد سازندگی مبنی بر فعالیت گروه جهاد سازندگی خراسان در سوسنگرد تمرد کرد و به عشق خط مقدم جبهه محل خدمت خود را ترک کرد و با گروه شهید چمران همراه شد.
وی بیان کرد: زمانی که احتمال سقوط اهواز میرفت، پیشنهاد شد که یک جاده حدفاصل اهواز و سوسنگرد ساخته شود و شهید رضوی تنها مهندسی بود که میتوانست برای ساخت این جاده به کمک ما بیاید.
وی گفت: شهید رضوی به اتفاق دو نفر دیگر در مدت 20 روز آن جاده را ساختند و پس از آن نیز واقعه هویزه پیش آمد که اولین حضور این شهید درخط مقدم جبهه بود.
وزیر بهداشت اظهار کرد: شهید رضوی به تدریج در سالهای جنگ رشد کرد و مسئولیتهای مختلف در جهبه برعهده گرفت و همزمان با تشکیل قرارگاه خاتم الانبیاء، تصدی معاونت این قرارگاه را پذیرفت و تا سال 1366 که به شهادت رسید در این مسئولیت خدمت کرد.
انتهای پیام/