صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۷ - ۰۹ آبان ۱۳۹۶
پانزدهم و شانزدهم آبان صورت می گیرد

آموزش فناوری نانو در دانشگاه آزاد اسلامی میانه

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی میانه از برگزاری دوره آموزش فناوری نانو در این واحد دانشگاهی خبر داد.
کد خبر : 227103

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، عباس نعمتی از برگزاری دوره آموزش آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی فناوری نانو(اندازه‌گیری و تعیین مشخصات) ویژه اعضای باشگاه و مرکز رشد واحدهای فناوری خبر داد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه گفت: «این دوره آموزشی به مدت 6 ساعت در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه پانزدهم و شانزدهم آبان از ساعت 11 لغایت 14 در سالن اجلاس ساختمان مرکزی واحد میانه برگزار خواهد شد و شرکت در دوره برای اعضأ رایگان بوده و سایرین برای شرکت در دوره لازم است مبلغ پنجاه هزار تومان به شماره حساب 0110353132008 بانک ملی به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه واریز و فیش واریزی را در زمان شرکت در دوره تحویل دهند.»


وی افزود: «آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی و اندازه‌گیری فناوری نانو و نیز روش‌های اندازه‌گیری و تعیین مشخصات مواد نانو در علوم مختلف از قبیل علوم پایه، مهندسی، پزشکی و غیره از اهمیت خاصی برخوردار است.»


عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق واحد میانه بیان کرد: «دلیل اهمیت فناوری نانو فقط کوچک بودن ابعاد آن نیست، بلکه کوچک بودن ابعاد مواد در محدوده نانو باعث تغییر در ویژگی‌های ذاتی آنها از جمله رنگ، استحکام و واکنش‌پذیری می‌شود.»


نعمتی با تأکید بر اینکه شاید فناوری نانو رشته‌ای کاملاً گسسته به نظر بیاید که موضوع‌های آن هیچ ارتباطی با هم ندارند ولی در کل دارای اهمیت قابل توجهی است، گفت: «برای شناسایی مواد اولیه، لازم است که نوع و مقدار ناخالصی‌ها، شکل و توزیع اندازه ذرات، ساختار بلورین و مانند آن در اثرگذاری ماهیت و مرغوبیت محصول لحاظ شود.»



انتهای پیام/

ارسال نظر