اختلافات اصلاحطلبان به معنای پایان ائتلاف با روحانی نیست/ رئیسجمهور توجه بیشتری به حامیان انتخاباتی خود داشتهباشد
رحمتالله بیگدلی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در بازدید از غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه مطبوعات، در پاسخ به این سئوال که اگر آقای روحانی به وعدههایی که به بدنه اجتماعی جریان اصلاحات داده عمل نکند موضع آنها چه خواهد بود و دغدغه اصلی اصلاحطلبان برای انتخابات 1400 چیست؟ اظهارداشت: اصلاحطلبان در انتخابات 92 و 96 میخواستند فضایی در کشور حاکم شود که محدودیتهای ایجاد شده بعد از سال 88 را برایشان مرتفع کند تا در عرصههای سیاسی حضور داشته باشند و بتوانند مسائلی که به نفع کشور و نظام جمهوری اسلامی است را بیان کنند. با همین رویکرد از آقای روحانی حمایت کردند و در این حمایت به بسیاری از اهدافشان هم رسیدند.
وی برجام را یکی از مسائلی عنوان کرد که اصلاح طلبان برای حل تخاصم ایران با دنیا در پی آن بودند و اضافه کرد: ما نمیخواستیم از جمهوری اسلامی چهرهای به دنیا ارائه شود که ایران هراسی را تقویت کند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تصریح کرد: آمریکا بعد از سقوط اتحاد جماهیر شوروی همواره دنبال یک دشمن فرضی است تا بتواند همان نانی را بخورد که در تقابل با اتحاد جماهیر شوروی تحت عنوان جنگ سرد میخورد و میخواست همین بساط را برای ایران دنبال کند و صهیونیستها هم آنان را همراهی کردند و قطعنامههای زیادی را هم در همین راستا علیه ایران تصویب کردند و کشور ما را ذیل ماده 7 سازمان ملل بردند تا دنیا را علیه مان بسیج کنند.
بیگدلی با تاکید بر اینکه اصلاحطلبان با حمایت از روحانی و قرار دادن او در راس قدرت اجرایی کشور به این مهم رسیدند، گفت: امروز دنیا دیگر نمیپذیرد که ایران تروریست است و ترامپ و رژیم صهیونیستی از همین مسأله ناراحتند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی بیان داشت: چندین دوره بود که اصلاحطلبها نتوانسته بودند حضور پررنگی در مجلس شورای اسلامی داشته باشند و حمایت اصلاحطلبان از روحانی و مقاومتهای وی باعث شد حضور نیروهای اصلاحطلب و مستقل در مجلس بیشتر شود و در مراکز قدرت قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه اصلاحطلبان با حمایت از روحانی دنبال دولتی بودند که برایشان مشکل ایجاد نکند، افزود: برخی مباحث و مسائل درون گروهی وجود دارد که نباید به پایان ائتلاف اصلاحطلبان و روحانی تعبیر شود.
بیگدلی با تاکید بر اینکه اصلاحطلبان زمانی که اصولگرایان تصمیم داشتند روحانی را به زیر بکشند، همه امکانات خود را در اختیار او قرار دادند تا پیروز شود، اظهارداشت: بدنه اجتماعی اصلاحات مطالبات بیشتری از روحانی به عنوان رئیس جمهور دارد و خواستار این است که ایشان توجه بیشتری به حامیان خود در انتخابات داشته باشد و این به معنای سهمخواهی نیست.
عضو شورای مرکزی اعتماد ملی اضافه کرد: آقای روحانی در انتخابات برنامهها و قولهایی داده که باید به آن عمل کند و یا کسانی را در مراکز اجرایی به کار بگیرد که به آن برنامهها و وعدهها اعتقاد داشته باشند. چرا که مردم نباید دچار یأس شوند و در انتخاباتهای بعدی هم شرکت کنند.
وی گفت: معتقدم آقای روحانی و اصلاحطلبان هرگز بایکدیگر به پایان راه نمیرسند و در محافل حزبی که داریم بحث بر سر این است که در انتخابات 98 و 1400 فاصلهها منطقیتر باشد.
عضو شورای مرکزی اعتماد ملی درباره برنامههای آتی اصلاحطلبان خاطرنشان کرد: هنوز در مورد انتخابات 1400 به اجماع خاصی نرسیدهایم، جلسات برگزار میشود اما اینکه برنامه مدونی باشد هنوز چنین برنامهای نداریم.
انتهای پیام/