صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس اتاق اصناف:

موانع خروج صنوف آلاینده از شهرها باید برطرف شود

رئیس اتاق اصناف ایران بر ضرورت تسریع در رفع موانع خروج صنوف آلاینده از شهرها در کشور تاکید کرد و گفت: براساس بند20 ماده 55 قانون شهرداری ها، بنگاه های مزاحم و آلاینده باید از شهر خارج و در شهرک‌های اقماری ساماندهی شوند.
کد خبر : 226297

به گزارش گروه اقتصادی آنا، «علی فاضلی» با بیان اینکه شهرداری ها مکلفند تسهیلات و بسترهای لازم برای خروج این دسته از واحدها در جامعه را فراهم کنند، افزود: اجرای این طرح سال 1371-1370در کشور آغاز شد و همچنان ادامه دارد.
رئیس اتاق اصناف ایران، بنگاه های کوچک و متوسط را، ثروت و سرمایه ملی کشور دانست و افزود: باید تسهیلات و تمهیدات ویژه ای برای این واحدها لحاظ شود.
فاضلی با بیان اینکه واحدهایی که تاکنون به شهرک های اقماری هدایت و مستقر شدند، از هیچ تسهیلاتی برخوردار نشدند و حتی شهرک ها را با سرمایه خود ساختند، افزود: این در حالیست که اغلب این واحدها تولیدی و خدمات فنی هستند و سرمایه چندانی ندارند.
فاضلی گفت: اجرای این طرح با مشکلاتی نظیر نبود زیرساخت‌ها، تامین زمین، اعتبارات، ارایه نشدن تسهیلات لازم به واحدهای صنفی مشمول مواجه است و در سایه نبود این تسهیلات، بسیاری از بنگاه‌های مشمول مجبور به تعطیلی، تغییر شغل شده و به مشاغل کاذب و غیرمولدی چون دلالی روی آوردند.
وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح به حمایت از بنگاه‌ها و واحدهای صنفی مشمول نیاز دارد، افزود: بسیاری صنوف و بنگاها حمایت نشدند و مجبور به تغییر شغل و روی آوردن به کارهای دلالی و غیرمولد شدند که این مشاغل کاذب ضربه ای به اقتصاد کشور خواهد بود.
فاضلی گفت: با اجرای این طرح، در صورت حمایت از بنگاه‌های مشمول موافقیم و ایجاد شهرک تخصصی برای بنگاه‌های تولیدی در تقویت تولید داخلی و خودکفایی اقتصادی بسیار نقش آفرین و موثر خواهد بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر