صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۸ - ۰۵ آبان ۱۳۹۶
فوق تخصص گوارش و کبد مطرح کرد؛

توصیه‌های بهداشتی به زائران اربعین‬‎ برای پیشگیری از بیماری‌های واگیر

یک فوق تخصص گوارش و کبد رعایت بهداشت فردی و مصرف غذاهای بهداشتی و ایمن را مهم‌ترین راه پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌های واگیر و مسمومیت غذایی دانست و گفت: سفر به کربلا در اربعین به بیماران مبتلا به بیماری‌های عفونی توصیه نمی‌شود.
کد خبر : 225720

دکتر محمد جعفر فره‌وش، فوق تخصص گوارش و کبد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به آغاز پپاده‌رویی زائران اربعین در خصوص پیشگیری از بروز مسومیت غذایی و علائم گوارشی، گفت: به زائران توصیه می‌شود برای پیشگیری از بروز بیماری‌های واگیر، بهداشت فردی را به خوبی رعایت کنند و از مصرف مواد غذایی و آشامیدنی غیرایمن خودداری کنند.


وی با بیان اینکه سفر به آن دسته از زائرانی که به بیماری‌های عفونی مبتلا هستند، توصیه نمی‌شود، افزود: با توجه به تراکم بالای جمعیت در کربلا بیماری‌های واگیر سریعا به سایر افراد منتقل و آنها را نیز درگیر می‌کند به همین دلیل به بیماران مبتلا به بیماری‌های عفونی و واگیر سفر توصیه نمی‌شود.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه زائران باید مواد شوینده با خود به همراه داشته باشند، یادآور شود: زائران باید در فواصل زمانی کوتاه دست‌ و صورت خود را با آب و صابون به خوبی شست‌و‌شو دهند، زیرا رعایت این امر زنجیره انتقال بسیاری از بیماری‌های واگیر را قطع می‌کند.


وی تصریح کرد: زائران باید به خاطر داشته باشند از مکان‌هایی غذا تهیه کنند که دارای مجوز بهداشتی باشد و حتما قبل از غذا دست‌‌های خود را با آب و صابون بشویند، زیرا بسیاری از بیماری‌های منتقله افراد را از طریق مصرف آب و غذای آلوده درگیر می‌کند. برای مثال شست‌و‌شوی دست‌ها قبل از غذا مانع از انتقال بیماری‌هایی از جمله هپاتیت A، انگلی و میکروبی می‌شود.




انتهای پیام/

ارسال نظر