صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۱ - ۰۵ آبان ۱۳۹۶
مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد:

جمهوری آذربایجان به نوعی اسرائیل کوچک است

مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد تاکید کرد ما در ترکیه گروهی دانشجو داریم که 860 هزار نفر عضو دارد و به دانشجویان خمینی‌چی مطرح هستند.
کد خبر : 225694

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از شیراز، دکتر محمد قربانی گلشن آبادی، مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد در نشست مسئولان بسیج اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در استان فارس گفت: کشور جمهوری آذربایجان که به نوعی اسرائیل کوچک است و 9 میلیون نفر جمعیت دارد به گونه‌ای که رئیس جمهور آن از شرکت نفتی اسرائیلی BP بریتیش پترولیوم ماهیانه حقوق می‌گیرد. شخصی بلند شد و یک موتلفه اسلامی تشکیل داد که امروز یک سوم مردم آذربایجان عضو این موتلفه اسلامی هستند که با جمعیت حزب‌الله اسلام برابری می‌کند.


او ادامه داد: حوزه علمی نارداران وجود دارد همچنین رحیمه خاتون خواهر تنی امام رضا (ع) آنجا دفن شده است و کشور آذربایجان به واسطه مسلمانانی که دارد این استطاعت را دارد که در کنار جمهوری اسلامی ایران باشد.


قربانی تصریح کرد: ترکیه که 79 میلیون نفر جمعیت دارد در جمعیت آن 25 درصد علوی هستند و جالب آنکه از آنها به شدت با جمهوری اسلامی و اهداف آن هم‌راستا هستند. ما در ترکیه گروهی دانشجو داریم که 860 هزار نفر عضو دارد و به دانشجویان خمینی‌چی مطرح هستند. ما در منطقه ششعلی استانبول 7 هزار طلبه داریم پس دانشجویان بسیجی ما باید در تراز جهانی فکر کنند امروز نمی‌شود در خانه ماند بلکه برای پیشبرد تفکرات اسلامی باید از خانه خارج شد. میشکل فوکو نویسنده نامدار فرانسوی گفته من دو بار به ایران آمده‌ام در کتاب این نویسنده داریم که انقلاب ایران روح یک جهان بی‌روح است.


همچنین در این نشست دکتر محمدکاظم کاوه‌ پیش‌قدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: ما تلاش‌های زیادی کردیم تا اولین استانی باشیم که رابطه‌ای قوی با مراکز فرهنگی داشته باشیم همه معاونت‌های فرهنگی این روزها مصاحبه داشتند و جلسات دیگری هم پیش‌رو است این جلسات به صورت هفتگی خواهد بود.


کاوه پیش‌قدم افزود: دغدغه اصلی سیاست دانشگاه سیاست فرهنگی است مهم‌ترین معیار در انتصاب‌های کلان و جز فرهنگی از پیشنهادات افراد ساده زیست و پر تلاش که دارای دغدغه فرهنگی هستند استقبال می‌کنیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تاکید کرد: یکی دیگر از درگیری‌های فکری مسائل اقتصادی است نمی‌توان از آن فارغ شد در وضعیت فعلی وضع معیشت خیلی از واحدها سخت شده است از پس‌اندازها برای دادن حقوق استفاده می‌شود که باید راهکار مناسبی برای آنها پیدا کرد.


در ادامه جلسه دکتر محمودیان ریاست نهاد مقام معظم رهبری اظهار کرد: سعی دانشگاه جذب حداکثری است چه آنهایی که بر نظام هستند و چه کسانی که در کنار نظام هستند همه در یک صف حضور دارند و اینکه ما در بعضی واحدها حقوق‌ها را نداریم بدهیم باید حل شود.


او در ادامه افزود: نهاد رهبری در سه استان تاکنون در دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشته است که به مرور زمان تبدیل به دو استان و امروز تنها یک استان دارای نهاد رهبری است. در رابطه با بحث نیروی کار ما مشکلی نداریم از زمانی که دکتر کلانتری نماینده رهبری در دانشگاه شده است سعی شده دانشگاه جذب معارف جدید داشته باشد. متاسفانه پیش از این در رصد کردن فعالیت اساتید ضعف داشتیم وقتی اساتید از فیلتر هیات جذب رد می‌شدند حرف‌هایی زده می‌شد که در راستای نظام نبوده است. انشاءالله تمامی این کمبودها به خوبی در آینده نزدیک جبران می‌شود.


به گزارش خبرگزاری آنا در این نشست دکتر ابراهیم کلانتری معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر قربانی مدیر کل تشکل‌های دانشگاه‌ آزاد اسلامی، دکتر رضا نصیری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، محمد رحیم بیرقی مشاور و رئیس حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر حمیدرضا حقیقت رئیس دبیرخانه هیات امنا و معاونان دانشجویی فرهنگی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس حضور داشتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر