صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۸ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۴

طرح پایش سلامت در واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود

برای اولین بار طرح پایش سلامت استادان، کارکنان و دانشجویان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با هدف فرهنگ سازی خودمراقبتی و پیشگیری از بیماری‌ها عملیاتی می‌شود .
کد خبر : 22524

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرپرست مرکز تحقیقات سلامت الکترونیک واحد علوم و تحقیقات گفت: هدف اصلی از اجرای طرح پایش سلامت ارزیابی وضعیت بالینی آنها در تمام ابعاد سلامت است.


دکتر محسن سلمان نژاد با بیان اینکه مقرر شده در این طرح از طریق زیرساختهای مخابراتی و اینترنتی با افراد مورد نظر ارتباط پویایی داشته باشیم، تصریح کرد: از طریق این ارتباط پویا می‌توان یادآوری های پزشکی و بهداشتی را به موقع صورت داد و از طرفی توصیه های پزشکی، مسائل درمانگری، توسعه پزشکی و ... را به نحو احسن انجام داد.


سلمان نژاد با توجه به اینکه در صدد هستیم تا فرهنگ سازی پایش سلامت با کمک زیرساختهای نرم افزاری صورت گیرد، افزود:این طرح به طور پایلوت در واحد علوم و تحقیقات و به طور عملیاتی صورت می گیرد.


وی با بیان اینکه هدف نهایی این است که افراد با خود مراقبتی به سلامت شخصیشان اهمیت دهند، گفت: یکی از فعالیت های طرح پایش، آموزش خود مراقبتی است که حتی در صورت داشتن کوچکترین مشکل با استفاده از این سیستم به رفع آن اقدام کنند. پیشگیری همیشه مقدم بر درمان است و در این سیستم به آن توجه شده و عملیاتی خواهد شد.


به گفته سلمان نژاد تحقیقات گسترده در کشورهای پیشرفته نشان داده است با صرف یک دلار هزینه در پیشگیری بیش از سه دلار ارزش افزوده ایجاد میشود و از اتلاف منابع جلوگیری خواهد شد.


وی با توجه به یکی از آمارهای وزرات بهداشت درباره عدم تشخیص بیماریهای غیر واگیردار که شامل بیماریهای قلبی عروقی و سرطانی می‌شود، ادامه داد: بر اساس یکی از آمارهای واصله در کشور روزی 1500 سال عمر در اثر عدم تشخیص بیماریهای مزمن غیر واگیر مثل بیماریهای قلبی و انواع سرطانها از بین می‌رود که می توان از طریق پیگیری های بهداشتی و پزشکی و فرهنگ سازی این مسئله، اقدام موثری در کاهش این رقم صورت داد.


سلمان نژاد خاطر نشان کرد: مرکز تحقیقات سلامت واحد علوم و تحقیقات نیز در واقع با این رویکرد در تلاش است فعالیت ویژه ای در رابطه با پایش سلامت در گام اول در سطح واحد و از طریق پایش سلامت اساتید آغاز خواهد کرد تا با توجه به خروجی دیتاهای مدنظر بتوانیم در گام بعدی پایش سلامت کارکنان و دانشجویان واحد علوم و تحقیقات را از طریق طراحی الگویی کامل تر برای ایجاد الگوی مناسب خود مراقبتی آغاز کنیم.


وی با بیان اینکه برای پایش سلامت الگویی اجرایی برای دانشگاه های کشور طراحی خواهد شد، افزود: در صورت خروجی مورد انتظار این طرح و صلاحدید مدیریت دانشگاه، اهالی منطقه حصارک نیز می توانند از امکانات طرح پایش سلامت این دانشگاه برای خود مراقبتی بهره ببرند.


انتهای پیام/

برچسب ها: طرح پایش سلامت
ارسال نظر