شرط درج عنوان «طبیعی» برای آبلیموهای کارخانهای
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، سمیره صباح افزود: برای اطمینان از رسیدن محصول سالم به دست مصرف کننده، همه واحدهای تولید کننده آبلیمو نیز همانند سایر فراوردهها موظف هستند بر اساس ضوابط سازمان غذا ودارو و تحت نظارت مسئول فنی و واحدهای تابعه معاونتهای غذا و دارو اقدام کنند.
وی درباره چگونگی فرآیند تولید مواد غذایی و نظارت بر آن افزود: پس از کسب پروانه ساخت توسط تولیدکنندگان از سازمان غذا و دارو و اعلام تمام فرمالاسیون مواد کارشناسان فنی سازمان و معاونتهای غذا و دارو رصد میکنند که نام دقیق تمام مواد افزودنی و به کار رفته در فراورده نهایی، روی برچسب محصولات، بطور دقیق درج شود.
صباح با تاکید بر جایگاه مهم مسئول فنی اضافه کرد: وظیفه اوست که مشخص کند در خط تولید دقیقا چه مواد افزودنی و در چه حدی استفاده شود.
معاون اداره کل نظارت بر امور غذایی سازمان غذا و دارو درباره علت درج مواد افزودنی روی برچسب محصولات تصریح کرد: ممکن است برخی از مواد برای مصرف کنندگان حساسیت و آلرژی ایجاد کنند ضمن آنکه برای آگاهی از میزان و ضابطهمند بودن مواد افزودنی اصولا الزام وجود دارد که مواد افزودنی روی برچسب محصولات دیده شود.
وی به عنوان درج شده «طبیعی» بر روی آبلیموها هم اشاره کرد و گفت: برای واحدهایی از تولید کنندگان آبلیمو پروانه ساخت تحت عنوان «آبلیموی طبیعی» صادر میشود که از ویژگیهای آن برخوردار باشند در غیر این صورت با آنهایی که تخلف کرده باشند، برخورد قانونی به عمل میآید.
انتهای پیام/