صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان در سفر به آفریقای جنوبی:

همکاری اقتصادی بنیاد مستضعفان با کشورهای آفریقایی

معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان از علاقه مندی کشورهای آفریقایی از همکاری اقتصادی با این بنیاد گفت: هدف از این سفر ارتقا حجم صدور خدمات مهندسی و سرمایه گذاری مشترک برای تامین نیاز کشور و کمک به تولیدات واحدهای صنعتی با ظرفیت کامل است.
کد خبر : 224391

به گزارش گروه اقتصادی آنا از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد مستضعفان، خسرو مختاری از علاقه‌مندی کشورهای آفریقایی از همکاری اقتصادی با بنیاد مستضعفان خبر داد و گفت: هدف از این سفر ارتقا حجم صدور خدمات مهندسی و سرمایه گذاری مشترک برای تامین نیاز کشور و کمک به تولیدات واحدهای صنعتی با ظرفیت‌های کامل است.


وی ادامه داد: در این سفر به همراه وزارت امور خارجه در صددیم تا در سطحی گسترده‌تر از گذشته بتوانیم موازنه بین صادرات و واردات را با توجه به ظرفیت‌های بنیاد مستضعفان ایجاد کنیم.


مختاری یکی از مزیت‌های اقتصادی جمهوری اسلامی را استفاده از تهاتر به عنوان روشی برای مقابله با تحریم‌ها و استقلال از بانک‌ها و مشکلات ارزی دانست.


معاون برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان رویکرد اصلی اقتصادی بنیاد مستضعفان را صادرات دانست و افزود: بنیاد مستضعفان دارای ۵۴ شرکت زیرمجموعه بوده که محصولات خود را صادر می‌کنند و در سطح منطقه فعالیت‌های خوبی را در حال انجام دارند که شامل فعالیت های پیمانکاری، صدور نفت، سیمان، فولاد، شیشه، صنایع غذایی و دامپروری است.


معاون برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان از صدور دام به افغانستان، آذربایجان، ترکمنستان و قطر خبر داد و افزود: در این سفر به منظور ارتقاء سطح همکاری ها و ثبات بخشی به آنها از طریق سرمایه گذاری مشترک اقدام کرده‌ایم. امیدواریم بتوانیم محصولات کشور را با اتکا به ظرفیت‌های موجود صادر کنیم و ضریب اشتغال‌زایی در کشور را افزایش دهیم.


مختاری درخصوص حمایت بنیاد مستضعفان از سرمایه‌گذاران در آفریقای جنوبی گفت: بنیاد مستضعفان و نهادهای در مقیاس بنیاد فعالیت‌ها و جغرافیای فعالیتی مشخصی دارند،‌طبیعتاً در نقاطی که دولت مجاز به فعالیت نیست و یا بخش‌خصوصی توان فعالیت ندارد یا ریسک فعالیت در آنجا بالاست بنیاد مستضعفان ماموریت و اراده دارد که ورود کند و همکاری لازم را با بخش خصوصی انجام دهد؛ بنیاد در بسیاری از فعالیت ها از جمله شرکت در نمایشگاه های خارجی یا صادرات محصولات به عنوان شریک استفاده می‌کنیم تا بتوانیم انتقال تجربه داشته باشیم.


مختاری تاکید کرد اولویت اصلی بنیاد در سال های گذشته تامین نیازهای داخلی بوده اما با توجه به اینکه وضعیت تولید در کشور هم اکنون از وضعیت مناسبی برخوردار است لذا بنیاد توجه با بازار صادرات را در دستور کار قرار داده است.


وی افزود: بنیاد بحث سرمایه‌گذاری متقابل را مورد توجه قرار داده و با هدف تامین خلأهای بازار داخلی به مبادله تهاتری توجه ویژه دارد.


مختاری تاکید کرد بنیاد مستضعفان به جز خرید ماشین آلات و تجهیزات لازم اقدام به واردات نمی کند اما این قابلیت وجود دارد که در قالب قراردادهایی با واردکنندگان همکاری لازم صورت گیرد.


معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان افزود: سرمایه گذاری صرفا در آفریقای جنوبی صورت نمی‌پذیرد اما این کشور به عنوان قطب اقتصادی جنوب شناخته می شود. بنیاد مستضعفان در اوگاندا و کنیا مشغول فعالیت های مطالعاتی است تا با استفاده از قدرت پیمانکاری قوی خود روابط اقتصادی را با آفریقا تقویت نماید.


مختاری در پایان تاکید کرد: طراز مهندسی کشور بالاست و ما می توانیم در دنیا خدمات پیمانکاری انجام دهیم لذا قصد داریم در کشورهای مقصد درآمد پیمانکاری حاصل را در همان کشور سرمایه‌گذاری کنیم که این اقدام به عنوان مزیت نوع سوم تجارت جهانی شناخته می شود و به برطرف شدن نیازهای کشور کمک خواهد کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر