صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۱۹ - ۰۱ آبان ۱۳۹۶
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد

توضیحات سخنگوی ستاد اربعین درباره هزینه نزدیک به 200 هزارتومانی روادید

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: 170 هزار تومان برای قیمت روادید و مبلغ 29500 تومان برای سایر خدمات تعیین شده است و هر زائر برای سفر اربعین باید مبلغ 199 هزار و 500 تومان در سامانه سماح پرداخت کند.
کد خبر : 224002

شهریار حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری آنا، در پاسخ به این سوال که ستاد اربعین بر چه مبنایی مبلغ روادید اربعین حسینی به همراه حق بیمه، هلال‌احمر و کارمزد را یک میلیون و نهصد و نود و پنج هزار ریال تعیین کرده است، اظهار کرد: سیاست دولت حذف دلار از چرخه کارهای غیر ضروری است و روز گذشته هم معاون اول رئیس‌جمهور در مراسم سالروز ملی صادرات گفت که ما باید به نقطه ای از تفاهم با دیگر کشورها برسیم که تبادلات تجاری ما با کشورهای هدف با پول ملی انجام شود.


سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) ادامه داد: لزومی ندار ارز مرجع برای تعیین نرخ روادید دلار آمریکا باشد، دلار همواره درحال نوسان قمیت است و نمی‌توان مبلغ ثابتی را بر اساس قیمت دلار برای روادید تعیین کرد. با توجه به این موضوع با مذاکراتی که با طرف عراقی انجام شد قرار شد محاسبه قیمت روادید عراق بر اساس ریال ایران باشد.


وی با بیان اینکه مبلغ 199 هزار و 500 تومانی که به عنوان هزینه صدور روادید و سایر خدمات از سوی سامانه سماح اعلام شده است، ارتباطی با قیمت دلار ندارد، گفت: مبلغی که برای روادید و خدمات بیمه، هلال احمر و کارمزد شرکت‌ها وکارگزاران می‌شود بیش از مبلغی اعلام شده بود اما تلاش کردیم که حدالامکان هزینه‌ها را به پائین‌ترین حد برسانیم و عدد 199 هزار و 500 تومان پس از برگزاری چند جلسه با حضور نمایندگان وزارت کشور، بانک مرکزی، بیمه، هلال احمر و سفارت عراق تعیین شد.


حیدری با بیان اینکه ستاد مرکزی اربعین به دنبال حذف روادید بین ایران و عراق است، اظهار کرد: ما تلاش داشتیم که برای اربعین حسینی سفر زائران ایرانی به عراق بدون روادید یا صدور روادید در گذرگاه‌های مرزی انجام شود اما طرف عراقی با توجه به شرایط خاص داخلی که دارد این موضوع را نپذیرفت.


سخنگوی ستاد اربعین در پاسخ به سوال دیگر آنا درباره گران بودن مبلغ اعلام شده برای دریافت روادید و خدمات مربوط به مراسم اربعین گفت: تلاش ما به حداقل رساندن هزینه‌ها بود، به عنوان مثال هلال‌احمر مبلغ مورد نظر برای خدمات را 16 هزار تومان اعلام کرده بود که با رایزنی این مبلغ را به 5 هزار تومان کاهش دادیم یا شرکت‌های بیمه‌ای گفته بودند که با کمتر از مبلغ 18 هزار و هفتصد تومان نمی‌توانند بیمه زائران را انجام بدهند که آن هم با رایزنی که با بیمه ایران انجام شد به 16 هزار تومن کاهش یافت.


این مقام مسئول ادامه داد: در مجموع مبلغ 29 هزار و 500 تومان برای خدمات بیمه، هلال احمر و کارمزد شرکت‌ها وکارگزاران تعیین شده است که با احتساب 170 هزار تومان برای قیمت روادید هر زائر برای سفر اربعین باید مبلغ 199 هزار و 500 تومان در سامانه سماح پرداخت کند.


حیدری در پاسخ به این سوال آنا که 170 هزار تومان هزینه صدور روادید اگر بر اساس 40 دلار گذشته باشد بر اساس دلار 4250 تومانی محاسبه شده است که نرخ آزاد دلار حدود 4015 تومان است و مبلغ دریافتی بابت صدور روادید که بر اساس ریال اعلام شده است گران‌تر از قیمت دلار آزاد است، تصریح کرد: ما با تعیین ریال به عنوان ارز مرجع قیمت روادید، قیمت روادید عراق را تثبیت کردیم و هرچه دلار افزایش پیدا کند تاثیری بر قیمت روادید نخواهد داشت و این موضوع به نفع زائران است.


سخنگوی ستاد اربعین افزود: تاکید رئیس‌جمهور و وزیر کشور در دیدار با مقامات عراقی بر حذف روادید بین ایران و عراق بوده است اما تا کنون طرف عراقی با این درخواست موافقت نکرده است و ما هم با توجه به شرایطی که کشور عراق با آن درگیر است باید همکاری داشته باشیم و تهمیدات لازم را برای ارائه خدمات بهتر به زائران لحاظ کنیم.



انتهای پیام/

ارسال نظر