برگزاری سومین دوره مسابقات کشوری رباتیک خیام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور گفت: با زحمات همکاران گرامی دومین دوره مسابقات کشوری رباتیک خیام با بیش از 900 شرکت کننده در قالب حدود 250 تیم با کیفیتی مطلوب در سال 92 برگزار شد و طبق برنامهریزیهای انجام شده سومین دوره مسابقات کشوری رباتیک خیام در شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
دکتر علیرضا مهرآذین ادامه داد: در دو دوره گذشته پایبندی واحد به استانداردهای بالای برگزاری مسابقات رباتیک از نظر طراحی پیستها، تدوین قوانین، داوری و دسترسی به امکانات رفاهی و عمومی مناسب و بهویژه حضور کارشناسان صنایع مرتبط با رباتیک در مسابقات و نیز نظارت نمایندگان انجمن رباتیک ایران بر فرآیند برگزاری در دو دوره گذشته، موجب استقبال و رضایتمندی شرکت کنندگان شد و امروزه بخاطر این اهتمام و تعهد، مسابقات رباتیک خیام جایگاه ویژهای نزد علاقهمندان به دانش رباتیک کسب کرده است.
وی تصریح کرد: افزایش تیم های شرکت کننده در دو دوره گذشته و نیز پیش بینی این روند در سومین دوره، گواه بر این ادعاست.
مهرآذین خاطرنشان کرد: امیدواریم در سومین دوره، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور میزبان شایسته ای برای این رویداد علمی بزرگ باشد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور بیان کرد: در این مسابقات که اکنون ثبت نام برای شرکت در آن آغاز شده است، بخش رباتهای نمایشی نیز برگزار خواهد شد که جذابیت مسابقات را برای شرکت کنندگان و علاقهمندان خواهد افزود.
وی ادامه داد: نظرات و درخواستهای متعدد علاقهمندان مبنی بر افزودن لیگهای جدید به مسابقات توسط تیم برگزاری مسابقات زمینه اتخاذ این تصمیم بوده است.
مهرآذین با توجه به اینکه دانش رباتیک بعنوان تلفیقی از علوم مکانیک، کامپیوتر و برق جزو علوم بین رشتهای است که به طور روزافزون در حال رشد و توسعه کاربردهاست، تصریح کرد: علوم رباتیک در شاخههای مختلف توسعه یافته و به شکل تخصصی کاربردهای آن وسعت مییابد و پیشبینی میشود در آینده فناوریهای رباتیک سهم و جایگاه ویژهای بین فناوریهای کاربردی بهویژه در صنایع دارا باشد.
وی گفت: از این رو فراهم کردن زمینههای جذب و توسعه توانمندیهای دانشجویان در این زمینه یکی از اولویتهای پژوهش و فناوری در دانشگاهها به شمار میرود و برگزاری مسابقات رباتیک از چنین منظری میتواند بستر لازم را برای رسیدن به این هدف مهم فراهم آورد که تعمیق و ارتقاء مهارتها، تبادل تجربیات و تقویت روحیه همکاری و تعامل بین علاقه مندان دانش رباتیک از اهداف مهم اینگونه مسابقات محسوب میشود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور اظهار کرد: اهتمام تیم برگزاری در دورههای گذشته و مسابقات جاری بر برگزاری با کیفیت بهتر و جلب اعتماد شرکت کنندگان بوده است.
وی همچنین افزود: با توجه به پیامها و نظرات متعدد دریافتی که به نوعی بازخورد کیفیت مناسب برگزاری مسابقات دورههای گذشته است و همچنین اضافه شدن لیگ رباتهای نمایشی، انتظار میرود در دوره سوم مسابقات رباتیک تعداد تیمهای شرکت کننده افزایش چشمگیری نسبت به دورههای قبل داشته باشد.
مهرآذین همچنین گفت: علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت www. Roboiaun.com مراجعه کنند.
انتهای پیام/