صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

صادرات 88 میلیون دلاری ورق فولاد گرم به ایتالیا

ایتالیا در سال 2016، بالغ بر 282 هزار تن واردات از ایران به ارزش 88 میلیون دلار و سهم 58درصدی  از کل صادرات ایران در حوزه صادرات ورق فولاد گرم را به خود اختصاص داده است.
کد خبر : 223675

به گزارش گروه اقتصادی آنا،‌ در سال 2016 میلادی، بر اساس داده‌های تجاری دوازده کشور «ایتالیا، امارات متحده عربی، اسپانیا، هند، عمان، پرتغال، لهستان، الجزایر، بلژیک، اردن، انگلستان و آلمان»، ایران در مجموع 484 هزار تن ورق فولاد گرم "با کد تعرفه 720839 و ذخامت کمتر از 3میلیمتر" به ارزش 160 میلیون دلار و میانگین بهای واحد 331 دلار در تن به این کشورها صادر کرد.


در این سال ایتالیا با 282 هزار تن واردات از ایران به ارزش 88 میلیون دلار و سهم 58درصدی از کل این دوازده کشور، اولین واردکننده این نوع ورق از این بود.


پس از ایتالیا، امارات متحده عربی و اسپانیا هر یک با 57 هزار تن واردات به ارزش 20 میلیون دلار قرار دارند.




همچنین، در سال 2016 میلادی، بر اساس داده‌های گمرک‌های کشورهای واردکننده، بالاترین بهای وارداتی فولاد گرم "با کد تعرفه 720839" از ایران مربوط به عمان با میانگین نرخ واحد 432 دلار در تن و کمترین نرخ وارداتی مربوط به لهستان با میانگین نرخ 301 دلار در تن است؛ البته به جز کشورهای اسپانیا و بلژیک، نرخ وارداتی دیگر کشورهای اروپایی «لهستان، انگلستان، پرتغال، ایتالیا و آلمان» از ایران زیر میانگین بهای وارداتی دوازده کشور از جهان به میزان 331 دلار در تن است.


در بین دوازده کشور فوق‌الذکر، میزان تفاوت بین بالاترین تا پایین ترین نرخ وارداتی ورق فولاد گرم از ایران 131 دلار در تن است که رقمی بالا بوده بنابراین اگر نرخ تجاری وارداتی شامل حمل و بیمه نیز شود،‌نرخ صادرات به اروپا (نظر به نرخ حمل بالاتر) نظر نرخ حمل بالا باید بیش از کشورهای همسایه ایران باشد اما آنچه در عمل به وقوع پیوسته این است که بهای کشورهای با مقاصد نزدیک‌تر مانند عمان، امارات و هند بالاتر از کشورهای اروپایی به استثنا بلژیک و اسپانیا است.


انتهای پیام/

ارسال نظر