صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کره ای‌ها در ایران سد می‌سازند

سفیر کره جنوبی در ایران گفت: کره در طرح ساخت سد بختیاری بر روی رودخانه بختیاری از سرشاخه های رود دز، با ایران همکاری خواهد کرد.
کد خبر : 223277

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، کیم سونگ هو، سفیر کره جنوبی در ایران گفت: این سد با ارتفاع بیش از ۳۰۰متر اگر بزرگ ترین سد دنیا نباشد، از سدهای بزرگ دنیا است که با همکاری شرکت‌های کره‌ای در ایران ساخته می شود.


وی با بیان اینکه کره خواستار افزایش همکاری ها در زمینه سدسازی با ایران است، گفت: این طرح دومین سد در ایران است که کره‌ای ها درساخت آن مشارکت می‌کنند و ما از نظر تامین منابع مالی و سرمایه گذاری و هم از نظر دانش فنی و تخصص، در این پروژه مشارکت خواهیم کرد.


سفیر کره با بیان اینکه کشورش علاقمند به همکاری با ایران در همه زمینه ها است، گفت: به ایران فقط به عنوان یک بازار نگاه نمی کنیم، نگاه راهبردی داریم و علاقمندیم همکاری‌های دو کشور در همه زمینه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی توسعه یابد.


کیم سونگ هو در باره اظهارات اخیر دونالد ترامپ درباره برجام و تاثیر ان بر ادامه همکاری های اقتصادی ایران وکره هم گفت : سخنان رئیس جمهور آمریکا در برابر توافق بزرگ و بین المللی برجام ، هیچ ارزشی ندارد و هیچ تاثیری در بهره‌مندی مردم ایران از مزایای برجام نخواهد داشت؛ بر این اساس، مطمئن هستم وقتی ایرانی ها توانسته اند طرح بزرگی همچون برجام را به سرانجام برسانند، قطعا برای برون رفت از این مسئله نیز راهکارهای مناسبی پیدا خواهند کرد.


سد بختیاری یک سد قوسی در دست ساخت بر روی رودخانه بختیاری، از سرشاخه‌های رود دز است. این سد و نیروگاه ان در ۸۰ کیلومتری جنوب شرقی خرم‌آباد احداث می‌شود . این سد با توجه به ارتفاع ۳۲۵ متری و مخزنی با گنجایش ۵ میلیارد و ۱۵۹ میلیون مترمکعب می‌تواند سالانه ۳۰۰۰ میلیون کیلووات ساعت برق هم تولید کند.


منبع: صداوسیما


انتهای پیام/

ارسال نظر