صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بابک اجاقی :

لغو نمایشگاه «سه خواهر نوجوان افغانستانی» کذب است

مسئول هنری گالری نات با انتقاد از شایعه‌پراکنی پیرامون نمایشگاه نقاشی «سه خواهر نوجوان افغانستانی» تأکید کرد: این نمایشگاه طبق اعلام قبلی افتتاح می‌شود و کنسل‌شدن آن شایعه‌ای بیش نیست.
کد خبر : 223252

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، نمایشگاه نقاشی‌های سکینه، بلقیس و نرگس محمدی، سه خواهر نوجوان افغانستانی، عصر فردا در گالری نات افتتاح می‌شود.


روز گذشته توئیتی منتشر و مدعی شد این نمایشگاه کنسل شده و دلیل آن بررسی مدارک اقامت و آثار این سه نوجوان توسط دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی و وزارت ارشاد است.


کاربر دیگری ضمن بازنشر این توئیت، سیدعباس صالحی را نیز منشن کرد و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از پیگیری این موضوع خبر داد.







این در حالی است که خواهران محمدی، پیش از این هم دو بار دیگر نمایشگاه برگزار کرده‌اند که نمایشگاه اول در فرهنگسرای ملل و نمایشگاه دوم بهار سال ۹۵ در فرهنگسرای اندیشه برگزار شده است.


در همین رابطه، بابک اجاقی مسئول هنری گالری نات، موضوع لغو نمایشگاه را از اساس کذب خواند و مراتب گلایه خود را از شایعه‌پراکنان ابراز کرد. وی تأکید کرد این نمایشگاه طبق اعلام قبلی و در موعد مقرر برگزار خواهد شد.







سومین نمایشگاه «سه خواهر نوجوان افغانستانی» به سرپرستی مریم یگانه، فردا (جمعه ۲۸ مهر) ساعت ۱۶ در گالری نات واقع در خیابان قائم‌مقام فراهانی، کوچه شبنم، پلاک۳، مؤسسه پرسش افتتاح می‌شود و تا سوم آبان میزبان علاقه‌مندان است.


در بیانیه این نمایشگاه آمده است: «همه چیز از درون برمی‌خیزد... به ابزاری نیازمند بودیم، برای بروز درونیات‌مان؛ برای بیان آنچه در جای جای مغزمان هک شده است. رنگ و قلم را به عنوان راه نجاتی یافتیم و تلاش کردیم استعدادمان را دریابیم و از سردرگمی اطرافمان بگریزیم. خط ها و طرح‌ها را در دنیایی فراواقعی درآمیختیم و مسیرمان را روشن‌ کردیم. و در این مسیر دریافتیم دنیای ذهن آدمیان غریب‌تر از سرزمینی ست که در آن زندگی می‌کنیم!»


منبع: فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر