تجهیز بوستانهای محدوده مرکزی پایتخت به آبگرمکن خورشیدی
به گزارش گروه اجتماعی آنا، امیر حسین عساری در این باره گفت: امروزه رشد روز افزون جمعیت در ایران و به تبع آن افزایش تقاضای مصرف انرژی از یک سو و محدود بودن منابع انرژیهای فسیلی و پیامدهای مخرب زیستمحیطی حاصل از کاربرد آنها از سوی دیگر، موجب افزایش گرایش به کاربرد انرژی خورشیدی به عنوان یکی از منابع لایزال انرژی شده است.
او افزود: از آنجا که کشور ایران دارای شدت تابش بالاتری از میانگین شدت تابش جهانی است و بر اساس آمار 10 سالهای که از طریق سازمان فضایی ناسا منتشر، متوسط سالانه شدت تابش انرژی در شهر تهران 4.58 کیلو وات ساعت بر متر مربع در روز برآورد شده است، استفاده از انرژی خورشیدی به عنوان انرژی جایگزین علاوه بر این که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است، به گسترش فرهنگ استفاده از انرژیهای پاک و بدون مخاطرات و آلودگیهای زیستمحیطی نیز کمک شایانی میکند.
عساری ادامه داد: در سال گذشته 9 دستگاه آبگرمکن خورشیدی در بوستان رازی، 6 دستگاه درترمینال کاوه، 4دستگاه در بوستان افق، 4دستگاه در بوستان جلالی، 6 دستگاه در بوستانهای قبله و رباط کریم نصب شد و جمعا 29 دستگاه آبگرمکن خورشیدی تاکنون در ترمینال و بوستانهای منطقه نصب شده که این رقم در سال جاری به 33 دستگاه خواهد رسید.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 11 تهران یادآور شد: این آبگرمکنها از نوع وکیوم تیوپ با قابلیت بالای جذب انرژی خورشیدی هستند که نسبت به نوع معمول و رایج قبلی (صفحه تخت) به مراتب کارایی بالاتری دارند. مدت زمان لازم برای گرم شدن آب، 2 تا 2.5 ساعت است و در بهترین حالت دمای آب به بیش از 80درجه سانتیگراد میرسد که هر آبگرمکن روزانه قابلیت گرم کردن 250 لیتر آب مصرفی را داراست.
انتهای پیام/