صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۶
یک مقام مسئول در سازمان زیباسازی شهرداری تهران اعلام کرد:

خطر سرقت برای مجسمه‌های شهری/ 25 درصد مجسمه‌های پایتخت برنزی هستند

سرپرست معاونت فرهنگی هنرهای شهری سازمان زیباسازی با اشاره به اینکه 25 درصد مجسمه های شهر تهران برنزی هستند، گفت: اکثر این مجسمه ها در نقاط قابل کنترل، نگهداری می شوند اما باید با ارتقاء حس مسئولیت شهروندان، شاهد کاهش سرقت اموال شهر باشیم.
کد خبر : 221438

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از شهرنوشت، سیدمجتبی موسوی با اشاره به سرقت اموال عمومی شهر گفت: سرقت اموال عمومی به دلیل ارزش ماده خامی بوده که در تولید آن به کار رفته است، جنس اموال سرقتی اکثرا از آهن، آلومینیوم، مس، برنز و... بوده و علاوه بر مجسمه های فلزی شاهد سرقت کابل‌های فلزی نیز هستیم که با انگیزه فروش مواد خام آن صورت می‌گیرد.


وی افزود: مجسمه هایی که در سطح شهر نصب می‌شوند با فرایند خاصی ازجمله طراحی، قالب‌گیری، ساخت، نصب و ...تولید می‌شوند، براین اساس هر مجسمه برنزی چندین میلیون تومان هزینه دارد که سارقان آن را به عنوان ضایعات و ماده خام به قیمت چند صد هزارتومان می‌فروشند.


سرپرست معاونت فرهنگی هنرهای شهری سازمان زیباسازی با اشاره به اینکه مجسمه های سطح شهر از جنس آهن، سنگ، برنز و فایبر گلاس ساخته و در نقاط مختلف شهری نصب می‌شود، تصریح کرد: 25 درصد مجسمه‌های سطح شهر برنزی هستند که بسیاری از آن‌ها در نقاط قابل حفاظت مانند داخل پارک‌ها، نصب شده است، اما آثار نصب شده در معابر شهری که فاقد نگهبان هستند در خطر سرقت قرار دارند.


وی خاطرنشان کرد: در سال های گذشته نیز شاهد سرقت مجسمه های برنزی در سطح شهر بودیم که پس از آن نصب این مجسمه‌ها به طور موقت متوقف شد، اما پس از مدتی نصب مجسمه‌های برنزی در نقاط خاصی در شهر از سر گرفته شد، چرا که معتقدیم فضاهای مختلف شهری نیاز به تنوع آثار هنری دارند و حذف این مجسمه‌ها از سطح شهر راه حل اصلی نیست.



موسوی با بیان اینکه سرقت اموال عمومی تنها در مورد مجسمه‌ها صورت نمی‌گیرد، اظهار کرد: سرقت اموال عمومی در شهر رایج است که البته گاهی رسانه‌ای می شود. متاسفانه شاهد این پدیده زشت حتی درمورد آثار تاریخی همچون کاشی سردر خانه های تاریخی نیز هستیم و باید در مورد محافظت از اموال شهری فرهنگ‌سازی شود.


وی افزود: شهروندان باید به گونه‌ای درمورد اموال عمومی حساسیت داشته باشند که سارقان برای سرقت این اموال احساس امنیت نکنند تا شاهد کاهش این پدیده زشت باشیم.


سرپرست معاونت فرهنگی هنرهای شهری سازمان زیباسازی اظهار کرد: شهر تهران جزء شهرهای پراسترس دنیاست که باید با به کارگیری روش‌های مختلف در کاهش سطح استرس شهروندان تلاش کنیم، براین اساس یکی از اقدامات موثر برای تلطیف فضای شهری استفاده از سبک‌های مختلف آثار هنری است.


انتهای پیام/

ارسال نظر