صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۱ - ۲۲ مهر ۱۳۹۶
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا:

استفاده از سامانه سپهتن احتمال بروز حوادث برای دانش‌آموزان را کاهش می‌دهد

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا عنوان کرد: افتتاح مرکز کنترل سفرهای برون‌استانی دانش‌آموزان و بهره‌گیری از سامانه سپهتن موجب کاهش بروز حوادث ترافیکی برای دانش‌آموزان می‌شود.
کد خبر : 221312

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سرهنگ نادر رحمانی، رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در مراسم آغاز به کار مرکز کنترل سفرهای برون‌استانی دانش‌آموزان، گفت: ارتباطی که بین وزارت آموزش و پرورش و پلیس راهور ناجا برای ایمنی بیشتر اردوهای دانش‌آموزی برقرار شده، بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا دانش‌آموزان سرمایه‌های کشور هستند.


وی افزود: پلیس راهور ناجا مدت‌هاست که کار نظارت بر تردد ناوگان‌های حمل‌ونقل عمومی را از طریق سامانه سپهتن آغاز کرده است، به گونه‌ای که وضعیت راننده و راه‌ها به صورت آنلاین به مرکز کنترل ترافیک پلیس ناجا اعلام می‌شود.


رحمانی تصریح کرد: انعقاد تفاهمنامه بین وزارت آموزش و پرورش و پلیس راهور این امکان را فراهم کرده است تا اطلاعات مربوط به راننده و راه‌ها نیز همزمان در اختیار مسئولان اردوهای دانش‌آموزی نیز قرار بگیرد که این امر موجب کاهش بروز حوادث و افزایش ایمنی می‌شود.


وی تاکید کرد: آموزش‌های لازم درخصوص حفظ ایمنی در اردوهای دانش‌آموزی باید به مسئولان برگزارکننده، راننده و دانش‌آموزان آموخته شود تا هریک بتوانند به خوبی وظیفه خود را انجام دهند که این امر در نهایت منجر به کاهش بروز حوادث می‌شود.


ضرورت تدوین برنامه قبل از آغاز سفرهای برون‌شهری دانش‌آموزان


در ادامه داوود محمدی، نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: راه‌اندازی مرکز کنترل سفرهای برون‌استانی دانش‌آموزان موجب افزایش اطمینان‌خاطر اولیا نیز می‌شود. متاسفانه حدود یک‌ماه قبل برای دانش‌آموزان هرمزگانی شاهد حادثه بسیار تلخ بودیم که این امر زنگ‌خطری را در مجلس شورای اسلامی به خطر درآورد.


وی افزود: با وقوع این حادثه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مسئولان برگزاری اردوهای دانش‌آموزی و وزیر را برای پاسخ به سوالاتی به مجلس فراخواند و مسئولان مسائل متفاوتی از جمله مشکلات مالی را مطرح کردند که در ‌آنجا نمایندگان با توجه به اینکه پاسخ تمام سوالات خود را دریافت نکردند، از وزیر آموزش و پرورش درخواست داشتند که دستورالعمل اردوهای دانش‌آموزی را مورد بازنگری قرار دهد.


محمدی یادآور شد:‌ خوشبختانه آئین‌نامه اردوهای دانش‌آموزی مورد بررسی و بازنگری قرار گرفت به گونه‌ای که در حال‌حاضر اردوهای دانش‌آموزی در ساعت 12 شب الی 5 صبح ممنوع شده است.


نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه قبل از آغاز اردوهای دانش‌آموزی، مسئولان موظف هستند برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند، گفت: خانواده‌ها باید نسبت به اردوهای دانش‌آموزی احساس امنیت داشته باشند و این امر بدون برنامه‌ریزی محقق نخواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر