صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۶ - ۲۲ مهر ۱۳۹۶

پوست‌اندازی در فدراسیون‌های ورزشی؛ دیگر جایی برای پیرمردها نیست

دوره چهارساله تعدادی از روسای فدراسیون‌های ورزشی تا قبل از پایان سال 96 به اتمام می‌رسد و وزارت ورزش در تلاش است تا قبل از پایان سال مجمع انتخاباتی این فدراسیون‌ها را برگزار کند.
کد خبر : 221178

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، در نیمه‌دوم سال 1396 شاید شاهد انقلاب عظیمی در عرصه مدیریت فدراسیون‌های ورزشی باشیم چرا که دوره چهارساله برخی روسای فدراسیون‌ها به پایان می‌رسد و قرار است مجمع انتخاباتی برخی از فدراسیون‌ها که از مدت‌ها قبل با سرپرست اداره می‌شوند نیز برگزار شود.


در حال حاضر فدراسیون‌های والیبال، تکواندو، کشتی، بوکس، نابینایان، کبدی، شنا، تیراندازی با کمان،غریق‌ نجات در صف انتظار برای برگزاری انتخابات خود هستند. البته در کنار این فدراسیون‌ها، فدراسیون چوگان هم پس از برکناری گلنار وکیل گیلانی رئیس این فدراسیون فعلا با سرپرست اداره می‌شود و قرار است تا چند وقت دیگر کار ثبت‌نام از نفراتی که می‌خواهند در انتخابات آن شرکت کنند آغاز شود.


پیرمردها رفتنی شدند


در حالی قرار است در نیمه دوم سال جاری شاهد برگزاری انتخابات فدراسیون‌های مختلف باشیم که در اساسنامه جدید فدراسیون‌ها که از سوی وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شده است بندی وجود دارد که اجرای آن خود مانع از ورود تعدادی از روسای فعلی فدراسیون‌های ورزشی به عرصه انتخابات خواهد بود. در این بند آمده است افرادی می‌توانند برای پست ریاست فدراسیون‌های ورزشی ثبت نام کنند که سن آنها در زمان نام نویسی بایدحداقل سن ۳۵ و حداکثر ۷۰ سال باشد.


شاید به همین دلیل هم بود که احمد ناطق نوری رئیس فدراسیون بوکس در تاریخ 9 مرداد سال جاری از سمت خود استعفا داد تا افشین داوری رئیس سابق فدراسیون دوو میدانی با حکم وزیر ورزش سرپرست این فدراسیون شود.


به غیر از ناطق نوری مصطفی میرسلیم رئیس فدراسیون غریق نجات هم نتوانست در انتخابات این فدراسیون ثبت نام کند و این در حالی بود که وی طی 28 سال گذشته ریاست این فدراسیون را برعهده داشته است.


البته غیر از ناطق و میرسلیم، مشحون رئیس فدراسیون بسکتبال هم از دیگر روسای فدراسیون ها است که به دلیل منع قانون سن باید از فدراسیون بسکتبال برود. مشحون هم اکنون در سن 76 سالگی است و دو سال پیش توانست مجوز حضور در ریاست فدراسیون بسکتبال را از هیات دولت بگیرد اما با توجه به قوانین جدید اساسنامه دیر یا زود باید جای خود را به یک تازه نفس بدهد. هر چند که مشحون معتقد است این قانون برای روسای فدراسیون‌هایی که هنوز مدت زیادی از دوران ریاستشان باقی مانده است اعمال نمی شود اما به هر روی موضوع جوانگرایی در رده های مدیریت ورزش کشور یکی از اصول اصلی مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان برای دولت دوازدهم است و به نظر می رسد سرنوشت ناطق نوری در انتظار مشحون رئیس فدراسیون بسکتبال باشد.


راهیابی بانوان به صندلی ریاست فدراسیون ها


علاوه بر جوانگرایی که در این مدت اخیر به خوبی در فدراسیون های ورزشی شاهد آن بودیم و اگر از فدراسیون بسکتبال، سه گانه و هاکی که توسط مشحون، صبور و بهرام شفیع اداره می شود چشم پوشی کنیم، اما حضور زهرا ایجی درگاهی ژیمنانستیک، محسن رضوانی شنا و مجید کیهانی دوومیدانی راه را برای روسای جوان باز کرده است. از همه مهمتر این روزها شاهد حضور زنان در صندلی ریاست فدراسیون‌های ورزشی هم هستیم که از دیگر نکات قابل توجه است. در حال حاضر فدراسیون ژیمنانستیک، پیوند اعضا و فدراسیون چوگان توسط بانوان اداره می شوند؛ البته گلنار وکیل گیلانی از فدراسیون چوگان برکنار شد اما برای پست سرپرست هم برای این فدراسیون یک خانم انتخاب شد و در حال پیگیری امور است.


به هر روی در ماه های باقی مانده تا پایان سال 96 وزارت ورزش و جوانان بر پوست اندازی و حضور بانوان در فدراسیون های ورزشی تاکید زیادی دارد و این در حالی است که یک سال دیگر تا بازی های آسیایی جاکارتا و سه سال دیگر تا المپیک 2020 زمان باقی مانده و وزارت ورزش هم از یک سو به حضور مدیران جوان در راس فدراسیون‌های ورزشی تاکید زیادی دارد تا با تکیه بر دانش و نیروی تازه نفس رشته های ورزشی را برای این دو امر مهم آماده کند البته که همیشه مکمل نیروی جوانی تجربه بوده و نباید از این اصل غافل شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر