صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۵ - ۲۱ مهر ۱۳۹۶
معاون وزیر بهداشت خبر داد

آمادگی ایران برای برپایی بیمارستان صحرایی و درمانگاه در اردوگاه پناهجویان میانماری

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برپایی بیمارستان صحرایی و 5 درمانگاه در اردوگاه‌های پناهجویان میانماری خبر داد.
کد خبر : 221032

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، سید محمدهادی ایازی، در دیدار با وزیر بهداشت بنگلادش گفت: خشونتهای دولت میانمار محکوم و وزارت امور خارجه این موضوع را با جدیت پیگیری میکند.


وی با اشاره به بازدید هیات اعزامی از اردوگاههای پناهجویان میانماری افزود: بررسی کارشناسانه حاکی از نیاز جدی پناهجویان به تغذیه، بهداشت و خدمات درمانی است.


در صورت تامین زمین، بیمارستان صحرایی برپا می‌شود


دکتر ایازی با تاکید بر اینکه برپایی بیمارستان صحرایی و 5 درمانگاه در اردوگاه های پناهجویان میانماری از جمله برنامه های ایران است افزود: برای ارائه این خدمات ما نیاز به یک زمین داریم تا هر چه سریع تر این امکانات و تجهیزات درمانی را به آنجا منتقل و بیمارستان و درمانگاه را بهره برداری کنیم.


وی با اشاره به اینکه بسیاری از کمکها بصورت مواد خام در اختیار پناهجویان قرار میگیرد و آنها برای پخت و پز مجبورند درختان را قطع کنند افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد با کمکهایی نقدی که مردم ایران پرداخت میکنند اقدام به پخت و توزیع غذا میان پناهجویان کند.


معاون وزیر بهداشت افزود: در موضوعات بهداشتی مثل آب و بهداشت محیط، آمادگی کامل داریم تا در کنار وزارت بهداشت و هلالاحمر بنگلادش فعالیت کنیم.


دکتر ایازی با تاکید بر اینکه اجرایی شدن این پیشنهادات فقط با مساعدت وزارت بهداشت بنگلادش امکان پذیر است، افزود: پیشنهاد می‌کنیم نمایندهای از سوی وزارت بهداشت بنگلادش تعیین و با تعامل کامل با سفارت ایران، این موضوعات پیگیری و اجرایی شود.


دکتر ایازی با تاکید اینکه تمامی کمکها و محمولهها ارسالی برای مردم پناهجوی میانماری توسط جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی مدیریت میشود، تاکید کرد: مقرر شده است ستاد پشتیبانی از آوارگان روهینگیایی در بنگلادش شکل بگیرد تا تمام کمکهای ارسالی توسط این ستاد توزیع شود.


به گفته وی، حضور دانشجوهای ایرانی رشتههای پزشکی، پیراپزشکی و دندانپزشکی در بنگلادش با توجه به تسلط به زیان بنگالی میتواند در ارائه خدمات موثرتر باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر