صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۲ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۴
نعمت احمدی مطرح کرد

ساخت سالن‌های ورزشی و کارخانه، راهکار موثر مبارزه با مواد مخدر

یک حقوقدان ساخت سالن‌های ورزشی و ایجاد کارخانه در مناطق آلوده را دو عامل مهم در اشتغال‌زایی به منظور پیشگیری از اعتیاد عنوان کرد و گفت: قطعا این اقدام راهکاری موثر در جهت مبارزه با مواد مخدر خواهد بود.
کد خبر : 22101

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، نعمت احمدی با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر تنها با فرمان، دستور و بیانه و درخواست مبارزه با آن قابل انجام نیست، اظهار کرد: کشور ما در شا‌هراه انتقال مواد مخدر قرار گرفته و مرزهای مشترک زیادی با بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در جهان دارد. همچنین دهلیز و راهی مهم برای ترانزیت مواد مخدر به سمت اروپا نیز به شمار می‌رود.


این وکیل دادگستری افزود: باید عواملی که افراد را به سمت مواد مخدر سوق می‌دهند، شناسایی شوند. در واقع مساله اعتیاد را ریشه‌یابی کنیم. شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه نباید به سمتی باشد که خود زمینه‌ساز گرایش مصرف مواد مخدر بین جوانان و نوجوانان شود.


وی ادامه داد: اعتیاد به صورت کم یا زیاد در بسیاری از کشورهای جهان وجود دارد و دولتمردان برای رفع این دغدغه اجتماعی، اقدامات زیادی انجام می‌دهند.


این حقوقدان با بیان اینکه برخی از بیکاری به سمت مصرف مواد پیش رفته و برخی هم ناخودآگاه درگیر معضل اعتیاد شده‌اند، تاکید کرد: ریشه‌یابی مساله و اقدام جهت رفع آن اقدام و گامی بسیار مهم در امر مبارزه با مواد مخدر است.


احمدی در رابطه با اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: در کشور ما موضوع مبارزه با مواد مخدر با توجه به اینکه حدود شش میلیون نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم درگیر اعتیاد به آن هستند، بسیار حائز اهمیت است ولی باید بسترهای اجرای این رویکرد که توسط وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر مطرح شده است، فراهم شود. چرا که تنها با حرف و سخن مساله قابل رفع نیست و باید همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها، مردم و مسئولین جهت مبارزه با این پدیده و معضل اجتماعی مبارزه کنند.


این وکیل دادگستری افزود: این مساله که مبارزه با مواد مخدر یک بسیج عمومی را طلب می‌کند شکی نیست ولی آیا در حال حاضر برای رفع ریشه‌های ایجاد کننده‌های اعتیاد گامی موثر صورت گرفته است؟ اشتغال‌زایی امری مهم در پیشگیری از اعتیاد است.








ساخت سالن‌های ورزشی و ایجاد کارخانه در مناطق آلوده بی‌شک دو عامل مهم در اشتغالزایی به منظور پیشگیری از اعتیاد به شمار می‌روند. این مساله در هم جای دنیا مورد آزمایش قرار گرفته و کشور ما نیز جدای از جهان به شمار نمی‌رود بلکه قطعا این اقدام راهکاری موثر در جهت مبارزه با مواد مخدر است

وی پیشنهاد داد: باید در قسمتی از کشور که از لحاظ آلودگی به مواد مخدر بیشترین آمار را دارد، اشتغال را مد نظر گیریم و با ساخت چند کارخانه زمینه اشتغال افراد را فراهم سازیم. بعد این مساله را مورد آزمایش قرار دهیم که چقدر اشتغال‌زایی در مناطق آلوده به مواد مخدر در کاهش قاچاق، فروش و مصرف مواد مخدر نقش داشته است.


این حقوقدان گفت: ساخت سالن‌های ورزشی و ایجاد کارخانه در مناطق آلوده بی‌شک دو عامل مهم در اشتغال‌زایی به منظور پیشگیری از اعتیاد به شمار می‌روند. این مساله در هم جای دنیا مورد آزمایش قرار گرفته و کشور ما نیز جدای از جهان به شمار نمی‌رود بلکه قطعا این اقدام راهکاری موثر در جهت مبارزه با مواد مخدر است. البته نباید از آگاه‌سازی و آموزش‌های لازم در جهت پیشگیری از اعتیاد نیز غافل ماند. پیشگیری از اعتیاد باید در درون تک تک افراد جامعه نهادینه‌سازی شود.


احمدی با اشاره به جنگ تریاک در کشور چین گفت: زمانی چین در سلطه انگلیس قرار داشت و افراد زیادی در این زمان به سمت مواد مخدر روی آورده و معتاد شدند ولی تعدادی از جوانان و دولتمردان وقت به جنگ علیه این موضوع برآمده و با ایجاد بازار اشتغال و افزایش امید به زندگی با این بلیه شوم اجتماعی مبارزه کردند.


وی با اشاره به تاثیر ناامیدی در گرایش به مصرف مواد مخدر به ویژه از نوع صنعتی و روان‌گردان‌ها افزود: تصمیم‌گیری در مبارزه با مواد مخدر نباید فاقد پشتوانه علمی باشد. با ایجاد اشتغال می‌توان گامی موثر در نابودی یاس و نامیدی میان افراد جامعه برداشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر