صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۵ - ۱۹ مهر ۱۳۹۶
آیت‌الله اراکی دبیر مجمع تقریب مذاهب اسلامی ؛

تفرقه بزرگترین چالشی است که امروز جامعه اسلامی را تهدید می‌کند

دبیر مجمع تقریب مذاهب اسلامی هدف از اجلاس بین‌المللی هم‌اندیشی نقش اتحادیه‌های جهانی تقریب نهاد نخبگان جهان اسلام را یافتن راهبردی عملی برای وحدت در میان مجامع اسلامی عنوان کرد، چرا که به اعتقاد وی بزرگترین چالشی که جامعه اسلامی امروز را تهدید می‌کند چالش تفرقه است.
کد خبر : 220432

به گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، آیت‌الله اراکی دبیر مجمع تقریب مذاهب اسلامی در آغاز اجلاس بین‌المللی هم‌اندیشی «نقش اتحادیه‌های جهانی تقریب نهاد نخبگان جهان اسلام در اجرای راهبرد دیپلماسی وحدت» گفت:‌ موضوع وحدت جهان اسلام و پیمودن راه امت واحده اسلامی با به کار بستن استراتژی دیپلماسی وحدت از وظایف مجمع تقریب است و به نظر می‌رسد ضرورت تلاش برای اتحاد جامعه اسلامی بزرگترین مهمی است که همه مصلحان و اندیشمندان اسلامی در پی رسیدن به آن هستند.


وی افزود: امروز بزرگترین چالشی که جامعه اسلامی را تهدید می‌کند چالش تفرقه است. ما در این اجلاس قصد داریم راهی را فراتر از آنچه که در اجلاس‌های وحدت در جهان برگزار می‌شود بپیماییم. هدف از این اجلاس این است که به یک راهبرد عملی میان فعالان حوزه وحدت دست یابیم.


وی تصریح کرد: اینکه ما امروز شاهدیم تفرقه‌گرایان به انزوا کشیده شده‌اند و گفتمان غالب در سراسر جهان اسلام گفتمان وحدت‌گرایانه است حاصل تلاش‌های وحدت‌گرایانه تشکل‌های مردم نهاد است.


وی در ادامه گفت:‌ ما باید بتوانیم در درجه نخست میان اتحادیه‌ها، نهادها، جمعیت‌ها و ... فعال در موضوع تقریب یک پیوست عملیاتی و راهبردی ایجاد کنیم. دوم اینکه آگاه‌سازی نسبت به پشتیبانی از نهادهای وحدت‌گرایانه دیگر با تکثیر نهادهای وحدت‌گرای همسو باید در تلاش باشیم جریان وحدت‌گرایی جامعه اسلامی را چنان تقویت کنیم که زمینه تفرقه در جوامع اسلامی از بین برود.


آیت‌الله اراکی در تعریفی از امت واحده اسلامی گفت:‌ دولت‌ها و ملت‌ها با حفظ همه ویژگی‌های خاص خود باقی می‌مانند ولی ما کاری می‌توانیم انجام دهیم که کشورهای اسلامی در بسیاری از زمینه‌ها به همکاری‌ها با یکدیگر روی بیاورند و اتحادیه‌ای مشابه اتحادیه اروپا میان جوامع اسلامی به وجود آید.


وی در پایان تاکید کرد: ‌آنچه ما به دنبال آن هستیم یک ایده دست‌یافتنی است و لذا این درخواست را داریم که طرحی برای این ایده ارائه شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر