صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نصب ۱۲۰۰ سامانه هوشمند ثبت تخلف سرعت در جاده‌ها/با تولید در داخل ۱۰۰ میلیون دلار صرفه‌جویی شد

مدیرعامل شرکت مجری قرارداد تجهیز جاده‌های کشور به سامانه هوشمند ثبت تخلفات رانندگی از نصب ۱۲۰۰ دوربین هوشمند در جاده‌ها خبر داد و گفت: در کل پروژه حدود ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی با داخلی‌سازی فراهم شد.
کد خبر : 220264

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، مراسم افتتاحیه واگذاری تأیید تخلفات ثبت‌شده توسط سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات جاده‌ای به قرارگاه پلیس راه استان‌های کشور امروز به صورت ویدئوکنفرانس در شرکت مبین ایران با عنوان پیمانکار مجری قرارداد تجهیز راه‌های شریانی کشور به سامانه هوشمند ثبت تخلفات رانندگی و سرعت هم‌زمان در شهرک آزمایش و چندین قرارگاه پلیس استان‌های کشور برگزار شد.


پس‌ازاین مراسم مدیرعامل شرکت مجری قرارداد تجهیز راه‌های شریانی کشور به سامانه هوشمند ثبت تخلفات رانندگی و سرعت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکت مبین ایران به‌عنوان مجموعه‌ای که صد درصد متعلق به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام است، نصب دو هزار دوربین در 34 هزار کیلومتر از جاده‌های کشور را برعهده گرفت تا سازمان راهداری به‌عنوان کارفرما و ما به‌عنوان مجری این سامانه‌های هوشمند را در جاده‌های کشور نصب کنیم.


وی ادامه داد: داده‌های این سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات سرعت در مرحله اول فقط ثبت تخلفات سرعت و در مراحل بعدی دیگر تخلفات است.


امیرمسعود عطایی افزود: حدود 2.5 سال از آغاز نصب این سامانه‌های هوشمند در جاده‌ها می‌گذرد و تاکنون یک‌هزار و 200 سامانه در کل شبکه راه‌ها نصب شده و تعدادی نیز در حال بهره‌برداری و تعدادی در حال تحویل است.


مدیرعامل شرکت ارتباطات رهکام گفت: کارفرمای این پروژه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و بهره‌بردار پلیس راهور ناجا است.


وی ادامه داد: در سال اول اجرای این پروژه که از شهریورماه 94 آغاز شد، 4 میلیون تخلف در کل کشور ثبت شد که شامل سرعت لحظه‌ای و متوسط سرعت بود.


عطایی یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود در سال دوم این پروژه که از شهریور 95 آغاز شد و تا شهریور 96 ادامه داشت: حدود 6 میلیون تخلف سرعت در جاده‌ها ثبت شود.


مدیرعامل شرکت ارتباطات رهکام ادامه داد: در این سامانه‌های هوشمند افزایش سرعت میانگین هم ثبت و جریمه اعمال می‌شود.


وی بیان کرد:‌ برای تأیید تخلفات ثبت‌شده، 35 مرکز و قرارگاه پلیس راه در سطح کشور به چند منظور طراحی و امروز افتتاح شد.


عطایی گفت: پیش از این تخلفات در شهرک آزمایش و به صورت متمرکز رصد می‌شد و این موجب افزایش 35 برابری نظارت بر تخلفات رانندگی است. بدین ترتیب هر قرارگاه پلیس راه در حوزه سرزمینی خود به تخلفات رانندگی نظارت می‌کند و تخلفات حادثه‌ساز اعمال قانون می‌شود و خودرو در محور متوقف خواهد شد.


وی با تأکید بر اینکه شرکت ارتباطات رهکام به‌عنوان زیرمجموعه هلدینگ مبین ایران صد درصد در اختیار ستاد اجرایی فرمان حضرت امام است، اضافه کرد: به‌هیچ‌عنوان نگاه منفعت‌طلبانه در این پروژه نداشتیم و هدف ما کاهش تلفات سوانح رانندگی است.


مدیرعامل شرکت ارتباطات رهکام ادامه داد: در این پروژه 17 شرکت دانش‌بنیان تحت مدیریت ما نصب سامانه‌ها را انجام می‌دهند.


عطایی میزان صرفه‌جویی از این پروژه 80 تا 100 میلیون دلار با داخلی‌سازی آن عنوان کرد و گفت: در این پروژه هزار نفر اشتغال مستقیم و دو هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شد.


وی اظهار داشت: برای اجرای این پروژه دو هزار دستگاه سامانه هوشمند، هزینه برای طول کل 8 سال، 535 میلیارد تومان و در قالب EPC است.


مدیرعامل شرکت ارتباطات رهکام با اشاره به کمک‌های مالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به این پروژه تصریح کرد: از سال 1384 تا 1394 جمعاً 400 دستگاه دوربین ثبت تخلف توسط پلیس راه و سازمان راهداری در جاده‌ها نصب شد، اما از سال 94 تاکنون یک هزار و 210 دوربین هوشمند در جاده‌ها نصب کردیم.


عطایی گفت: قرارداد فعلی ما برای دوربین‌ها ثبت تخلفات سرعت لحظه‌ای و میانگین است و در آینده نزدیک قابلیت ثبت فاصله طولی خودروها و حرکات مارپیچ توسط دوربین‌ها به صورت هوشمند قابل رصد خواهد بود.


وی گفت: در حال حاضر فاصله این دوربین‌ها در 34 هزار کیلومتر راه‌های شریانی کشور هر 30 کیلومتر است، درحالی‌که در استاندارد جهانی باید هر 5 تا 10 کیلومتر یک دوربین وجود داشته باشد و این به معنای لزوم افزایش سه برابری دوربین‌های ثبت تخلفات هوشمند است.


مدیرعامل شرکت ارتباطات رهکام از مذاکره برای نصب دوربین‌های هوشمند در راه‌های درون‌شهری نیز خبر داد و گفت: هدف ما یکپارچه‌سازی دوربین‌های ثبت تخلفات هوشمند در شهرها و جاده‌ها است، دراین‌باره با 5 استان کشور مذاکره و عقد قرارداد داشتیم که شامل استان‌های مازندران، گیلان، گلستان، خراسان شمالی و اردبیل است.


منبع: فارس


انتهای پیام/

برچسب ها: سامانه هوشمند
ارسال نظر