همکاری دولت برای گسترش مراکز مشاوره خانواده در پایتخت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، معصومه ابتکار در یازدهمین گردهمایی و میثاق زنان عاشورایی که با حضور مجتبی عبدالهی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، الهه عطایی مدیرکل بانوان شهرداری تهران و سمانه زمانی مدیرکل سلامت شهرداری تهران در سالن همایش های برج میلاد تهران برگزار شد، اظهارکرد: ایام محرم فرصتی برای بازخوانی واقعه کربلاست. واقعهای که در همه زمانها و مکانها مفهوم و معنی خودش را به جهت حق طلبی، ایثار، امربه معروف و نهی از منکر، روشنگری و بیداری کل بشریت دارد.
وی با بیان اینکه امروز نفوذ پیام عاشورا گستردهتر از زمان خودش است، گفت: کلام اباعبدالله الحسین(ع) محدود به عرصه جغرافیایی عراق نیست و امروز این پیام در گوشه گوشه جهان به گوش میرسد و تاثیرگذاری آن مربوط به قوم و نژاد خاصی نمیشود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با یادآوری تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور مبنی بر شناسایی تمامی ابعاد وجودی اباعبدالله الحسین(ع) و رفتار ایشان حتی درمواجه با دشمنان عنوان کرد: علت تاثیرگذاری واقعه کربلا در اقدام است. اگر صرفا به شعار بسنده کنیم و به عنوان یک مسئول آنچه که به زبان می آوریم با عمل مان متفاوت باشد تمام تاثیرگذاری گفتههای زیبایمان از دست میرود.
ابتکار ادامه داد: با تاسی از حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و زینب کبری (س) اول باید از رفتار خودمان شروع کنیم و مباحث اخلاقی را در خود نهادینه کنیم. امروز جامعه مخاطب ما مانند جامعه مخاطب عصر حضرت زینب(س) با القائات منفی و سوالات زیادی روبرو است. حضرت زینب اما برای روشنگری و آگاه سازی جامعه با صراحت لهجه و شجاعت و در عین حال با مهربانی و اخلاق خوش گام برداشته اند.
وی با تاکید بر اینکه امروز تبلیغ دین اسلام باید با چنین خط و مشیای مورد توجه قرار بگیرد، گفت: باید به پرسشها وچالش های مخاطبین به ویژه نسل جوان بها دهیم. نسل جوان که به واسطه اینکه فاصله زمانی با انقلاب و دفاع مقدس دارد تجربه عملی و معنوی آن دوران را ندیده است، گاه شبهات زیادی برایش به وجود میآید. در این شرایط همه تلاش مسئولان برای نظام جمهوری اسلامی باید در راستای کاهش فاصله رفتار و اخلاق با ارزشهای دینی باشد تا به سوالات جوانان پاسخ درست داده شود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه اظهار کرد: اگر در برنامههایمان به جوانانی که با ظاهری متفاوت دارند اجازه حضور داده نشود این جوانان کجا باید بروند تا مسائل دینی خود را حل و فصل کنند، دختران جوان اگر نتوانند در محافل دینی و اجتماعی حضور پیدا کنند و آنچه را در ذهن خود دارند مطرح کنند کجا امکان شنیدن پاسخ سوالات خود را مییابند؛ در این شرایط اگر ما تحمل این پرسشها را نداشته باشیم و نتوانیم پاسخگوی آن باشیم جوانان به چه شکل میتوانند شبهات خود را رفع کنند؟
ابتکار با اشاره به تغییر شرایط اجتماعی کشور نسبت به دهههای گذشته بیان کرد: در عصر ابزار ارتباطی جدید و انتشار اطلاعات وسیع و بعضا غلط در جامعه اگر بخواهیم پیام عاشورا را به جوانان منتقل کنیم حتما باید با زبان، ادبیات، رویکرد و فناوری های روز با این نسل ارتباط برقرار کنیم. در واقع دیگر آن شیوههای گذشته لزوما کفایت نمیکند چرا که انتظارات جوانان متفاوت از گذشته است.
وی با یادآوری اقدامات شهرداری تهران و سازمان بهزیستی برای حمایت از خانوادههای آسیب دیده گفت: امروز اورژانس اجتماعی برای حمایت از زنانی که در خانواده مورد خشونت قرار میگیرند در سراسر کشور شکل گرفته و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برنامه ها و سیاست گذاری های ویژهای را برای حمایت از خانوادهها که برخی در شرایطی بحرانی میدانند درنظر گرفته است.
ابتکار گفت: لایحه امنیت زنان که در حال حاضر در کمیسیون لوایح و قوه قضاییه است از دیگر اقداماتی است که در راستای حمایت از خانواده در دست اقدام قرار دارد. این موضوع یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری بوده و خوشبختانه مورد حمایت ویژه از سوی مسئولان است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن تقدیر از شهرداری تهران در راستای راه اندازی مراکز مشاوره وعده همکاری در توسعه این مراکز را داد و عنوان کرد: امیدواریم با این اقدامات بتوانیم یک جامعه سالم هم راستا با تعالیم اباعبدالحسین(ع) و و پیام نورانی حضرت زینب(س) تشکیل دهیم.
انتهای پیام/