تشکیل پرونده بیمهای الکترونیکی ۵ بیماری خاص در ۱۰ استان کشور
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از تامین اجتماعی، علی معیری درباره خدمات الکترونیک به بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی توضیح داد و گفت:در سند برنامه استراتژیک سازمان تامین اجتماعی، ارائه خدمات و سرویسها از راه دور و بدون حضور در شعب مورد تاکید قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در همین راستا سازمان تامین اجتماعی سامانههای USSD ، SMS و IVR را راهاندازی کرده است.
معیری بیان کرد: در همین راستا سامانه USSD سازمان تامین اجتماعی با کد دستوری #١٤٢٠*٤* برای ارائه خدمات به جامعه راهاندازی شده است که بیمهشدگان و کارفرمایان با استفاده از این سیستم میتوانند حق بیمه خود را پرداخت و دیگر خدمات لازم را نیز دریافت کنند.
مدیرکل دفتر راهبری سیستمهای سازمان تامین اجتماعی گفت: پیش از این کارفرمایان برای پرداخت حق بیمه خود باید به شعب مراجعه میکردند که با استفاده از این سامانه نیاز به حضور در شعب نیست و حق بیمه پرداخت خواهد شد.
وی اظهار کرد: در این سامانه اقدامات دیگری از جمله استعلام، خدمات، پرداخت حق بیمه و نوبتدهی بیمارستانها و مراکز درمانی نیز قابل انجام است.
معیری در ادامه به حذف دفترچههای درمانی در مراکز ملکی تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: مراکزدرمانی تامین اجتماعی خدمات درمانی را بدون دفترچه ارائه میدهند و تنها بیمارستان میلاد است که خدمات درمانی را با دفترچه ارائه میدهد که طی ماههای آینده این بیمارستان نیز خدمات خود را بدون دفترچه ارائه خواهد داد.
مدیرکل دفتر راهبری سیستمهای سازمان تامین اجتماعی درباره پرونده الکترونیک بیمهشدگان تأمین اجتماعی نیز گفت: هم اکنون پرونده بیمهای ٥ بیماری خاص به صورت الکترونیکی در ١٠ استان کشور در حال انجام است و تا آخر سال در کل کشور این اقدام صورت میگیرد.
وی ادامه داد: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته در سال آینده نیز پرونده عموم بیمهشدگان به صورت الکترونیکی در تامین اجتماعی اجرا خواهد شد.
معیری تاکید کرد: به دنبال ارائه سرویسهای از راه دور ٧ خدمت تامین اجتماعی مانند غرامت بیماری، بیمه بیکاری، کمک هزینه بارداری و همین طور کمک هزینه ازدواج تا یک ماه دیگر به صورت آنلاین و بدون حضور در شعبات تأمین اجتماعی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/