صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۹ - ۱۵ مهر ۱۳۹۶

تعرفه‌ خدمات پستی خارجی با خطوط هوایی

شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران نرخ خدمات پستی خارجه هوایی را در انواع مرسولات و با تفکیک کشورها از گروه یک تا سه اعلام کرد.
کد خبر : 218791

به گزارش گروه اقتصادی آنا، شرکت ملی پست با انتشار اطلاعیه‌ای در سایت خود نرخ انواع خدمات پستی خود را در مناطق داخلی و برون مرزی را اعلام کرده است. تعرفه خدمات پستی شرکت پست به مقاصد خارجی و از راه هوایی در مورد انواع خدمات و نامه‌ها و مرسولات به ترتیب زیر است:


نرخ نامه‌های عادی تا ۵۰۰ گرم به ترتیب برای کشورهای مقصد در گروه‌های یک تا سه به ترتیب ۱۹۵۰۰۰، ۲۵۰۰۰۰ و ۳۰۶۰۰۰ ریال از ۵۰۱ گرم تا ۱۰۰۰ گرم نیز به همین ترتیب ۲۸۸۰۰۰، ۳۶۸۰۰۰ و ۵۴۴۰۰۰ ریال است. همچنین در رده وزنی ۱۰۰۱ تا ۲۰۰۰ نیز این نرخ برای کشورهای گروه یک تا سه به ترتیب ۳۷۴۰۰۰، ۴۷۷۰۰۰ و ۷۰۸۰۰۰ ریال تعیین شده است.


برای ارسال مطبوعات عادی نیز شرکت پست رقم ۱۳۵۰۰۰، ۱۷۳۰۰۰ و ۲۵۷۰۰۰ ریال را برای گروه‌های مختلف در رده وزنی تا ۲۵۰ گرم تعیین کرده است. از ۲۵۱ تا ۵۰۰ گرم نیز این رقم به ترتیب ۱۷۶۰۰۰، ۲۲۵۰۰۰ و ۳۳۴۰۰۰ ریال است. از ۵۰۱ تا ۱۰۰۰ گرم نیز ارقام ۲۳۱۰۰۰، ۲۹۳۰۰۰ و ۴۳۶۰۰۰ ریال در نظر گرفته شده است. هر مطبوع عادی تا وزن ۲۰۰۰ گرم نیز برای گروه‌های یک تا سه به ترتیب با ارقام ۲۹۹۰۰۰، ۳۸۲۰۰۰ و ۵۶۶۰۰۰ ریال قابل ارسال است.


در مورد نامه‌های سفارشی نیز تا ۵۰۰ گرم مبالغ ۳۴۷۰۰۰، ۴۰۰۰۰۰ و ۶۷۲۰۰۰ ریال برای کشورهای گروه یک تا سه در نظر گرفته شده است. برای مرسولات وزن ۱۰۰۰ گرم نیز به ترتیب ۵۱۰۰۰۰، ۵۸۹۰۰۰ و ۷۵۳۰۰۰ ریال و برای مرسولات ۱۰۰۱ تا ۲۰۰۰ گرم نیز مبالغ ۶۶۲۰۰۰، ۷۶۶۰۰۰ و ۹۸۰۰۰۰ ریال به عنوان کارمزد تعیین شده است.


اما مطبوعات سفارشی نیز مطبوعات تا وزن ۲۵۰ گرم برای گروه‌های یک تا سه به ترتیب ۲۴۱۰۰۰، ۲۷۸۰۰۰ و ۳۵۷۰۰۰ ریال تعیین شده است. در وزن ۲۵۱ تا ۵۰۰ گرم نیز مبالغ ۳۱۴۰۰۰، ۳۶۲۰۰۰ و ۴۶۴۰۰۰ ریال مشخص شده است. همچنین برای مطبوعات سفارشی از ۵۰۱ تا ۱۰۰۰ گرم نیز باید به ترتیب گروه‌ها مبالغ ۴۰۸۰۰۰، ۴۷۱۰۰۰ و ۶۰۲۰۰۰ ریال پرداخت شود. از ۱۰۰۱ تا ۲۰۰۰ گرم نیز به ترتیب نرخ خدمات پستی ۵۳۰۰۰۰، ۶۱۲۰۰۰ و ۷۸۵۰۰۰ ریال است.


برای کیسه‌های سفارشی نیز با احتساب هرکیلو و کسر آن تا سقف ۵ کیلوگرم به مقصد کشورهای سه گانه به ترتیب ۱۴۲۵۰۰۰، ۲.۱۹۰.۰۰۰ و ۴۸۰۶۰۰۰ ریال است. در بسته مازاد بر ۵ کیلوگرم برای هرکیلوگرم و کسر آن به ترتیب ارقام ۲۱۲۵۰۰، ۳۲۸۰۰۰ و ۷۲۰۰۰۰ ریال باید پرداخت شود.


همچنین برای بسته‌های کوچک سفارشی نیز بسته‌های تا ۵۰۰ گرم به ترتیب ارقام ۳۲۴۰۰۰، ۳۷۷۰۰۰ و ۷۳۶۰۰۰ تعیین شده است. از ۵۰۱ تا ۱۰۰۰ گرم به ترتیب ۴۷۷۵۰۰، ۵۵۴۰۰۰ و ۸۵۶۰۰۰ ریال و از ۱۰۰۱ تا ۲۰۰۰ گرم نیز مبالغ ۶۲۰۰۰۰، ۷۱۹۵۰۰ و ۹۵۷۰۰۰ ریال معین شده است.


شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران برای خدمات امانت سفارشی خود برای هر کیلوگرم و کسر آن به ترتیب مقاصد کشورهای گروه یک تا سه ۷۶۳۰۰۰، ۱.۰۹۲.۰۰۰ و ۱.۴۶۲.۰۰۰ ریال است. بسته‌های امانت سفارشی مازاد بر یک کیلوگرم و کسر آن نیز به ترتیب ۲۲۸۵۰۰، ۳۲۷۰۰۰ و ۴۳۹۰۰۰ ریال است.


هزینه ارسال نامه‌های پیشتاز هم توسط شرکت ملی پست برای گروه‌های یک تا سه به ترتیب تا ۵۰۰ گرم مبلغ ۸۲۵۲۵۰، ۱۰۵۳۲۵۰ و ۱۳۲۱۵۰۰ ریال و از ۵۰۱ تا ۱۰۰۰ گرم نیز به ترتیب ۱.۰۴۹.۰۰۰، ۱.۲۹۶.۵۰۰ و ۱.۶۲۸.۵۰۰ ریال است.


بسته‌های ارسالی با پست پیشتاز نیز تا ۵۰۰ گرم ۹۸۱۰۰۰، ۱۲۱۱۵۰۰ و ۱۵۲۲۰۰۰ ریال و در رده وزنی ۵۰۱ تا ۱۰۰۰ گرم هم ۱.۲۰۸.۰۰۰، ۱.۴۹۰.۰۰۰ و ۱.۱۸۷.۰۰۰ریال است. نرخ این خدمات برای بسته‌های در رده وزنی ۱۰۰۱ تا ۲۰۰۰ گرم هم ۱.۳۸۸.۵۰۰، ۱.۷۱۴.۰۰۰ و ۲.۱۵۳.۰۰۰ به تفکیک کشورها در هر کدام از گروه‌های سه گانه است. همچنین به هر میزان مازاد بر دو کیلوگرم و کسر آن به ترتیب برای گروه‌های یک تا سه مبالغ ۲۷۳۵۰۰، ۳۳۷۵۰۰ و ۴۲۴۰۰۰ ریال قابل پرداخت است.


کشورهای مقصد که در هرکدام از گروه‌های یک تا سه قرار می‌گیرند به ترتیب زیراند:


گروه یک شامل کشورهایی همچون آذربایجان، آلبانی، اردن، امارات، بحرین، بوسنی، سوریه، عمان، عراق، قطر، کویت، لبنان، مقدونیه و یمن، ازبکستان، افغانستان، استونی، اسلوواکی، اسلوونی، الجزایر، اوگاندا، بلاروس، بلغارستان، بنگلادش، پاکستان، تانزانیا، ترکمنستان، ترکیه، چک، سریلانکا، عربستان، کرواسی، گرجستان، لوگزامبورگ، لهستان، لیتوانی، مغولستان، مصر، مولداوی و هندوستان است.


گروه دوم در جدول تقسیم‌بندی کشورها شامل اکراین، پرتغال، تاجیکستان، تونس، روسیه، رومانی، زامبیا، ساحل عاج، سنگاپور، سومالی، صربستان، قبرس، قرقیزستان، قزاقستان، کامبوج، کره جنوبی، کره شمالی، کنگو، کومور، لتونی، لیبی، مالت، مالدیو، مالزی، مجارستان، مراکش، موریس، نیکاراگوئه، یونان، آلمان، اتریش، اتیوپی، اسپانیا، انگلستان، اندونزی، ایتالیا، ایرلند شمالی، بلژیک، پاراگوئه، تایلند، دانمارک، ژاپن، چین، سودان، سوئد، سوئیس، سنگال، غنا، فرانسه، فنلاند، فیلیپین، ماداگاسکار، نروژ، نیجریه، هلند و هنگ کنگ و ویتنام است.


گروه سوم نیزشامل کشورهایی همچون آرژانتین، آفریقای جنوبی، آمریکا، اروگوئه، استرالیا، اکوادر، برزیل، بوتسوانا، بورکینافاسو، پرو، تایوان، دومنیکن، زیمباوه، شیلی، کاستاریکا، کانادا، کلمبیا، کوبا، کنیا، گینه، لیبریا، مکزیک، نیجر، نیوزیلند، ونزوئلا، ژاپن، غنا و نیجریه است. گفتنی است کشورهایی که در هیچکدام از گروه‌های فوق نمی‌شاند در گروه ۲ قرار می‌گیرند.


انتهای پیام/

ارسال نظر