نخستین فروشگاه رفاه نسل جدید افتتاح شد
به گزارش گروه اقتصادی آنا و به نقل از روابط عمومی فروشگاه رفاه، مدیرعامل شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه در مراسم افتتاح این فروشگاه با بیان اینکه تقویت تامینکنندگان و تولیدکنندگان از اهداف این شرکت است که میتواند اقتصاد را رونق ببخشد، گفت: بخش فروش از معضلات کشور است و بخش تولید با مشکلی مواجه نیست.
فرشید گل زاده با بیان این که فروشگاههای زنجیرهای رفاه سال 1374 به ابتکار ریاست جمهوری وقت تاسیس شد و با مشارکت و سرمایهگذاری مردم کار خود را شروع کرد، افزود: فروشگاههای زنجیرهای رفاه سال گذشته در کل کشور نزدیک به 10 هزار میلیارد ریال فروش داشته است و ما این رقم را در سال جاری بیش از این تصور میکنیم.
مدیرعامل شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه افزود: این شرکت با حدود سه هزار شرکت تولیدی و تامینکننده محصولات همکاری دارد و نزدیک به سه هزار و 300 نفر در فروشگاههای زنجیرهای رفاه مشغول به کارند.
وی با اشاره به این که شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه اکنون 215 فروشگاه با 164 هزار متر مربع سطح فروش در کشور دارد، اظهار کرد: پنج بانک بزرگ کشور به علاوه موسسات مختلف و شهرداریها و همچنین 25 هزار نفر از مردم سهامدار این شرکت هستند.
فراوانی و تنوع محصولات، پوشش سلایق مختلف و همچنین لذت بخش بودن خرید از زمان ورود به فروشگاه تا وقت خروج از اهداف راهاندازی نسل جدید فروشگاههای زنجیرهای رفاه است |
گل زاده با بیان اینکه شرکت فروشگاههای زنجیره ای رفاه 20 سال سابقه در صنعت خرده فروشی دارد، افزود: ما تحول راهبردی را در بیستمین سالگرد شرکت شروع کرده و در برنامهای که برای این شرکت در افق 1404 تهیه کردهایم شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه اولین انتخاب مشتری در بازار خرده فروشی خواهد بود.
وی با اشاره به این که نسل جدید فروشگاه رفاه در کرمان تاسیس شده است، ادامه داد: تا پایان برنامه درازمدت شرکت تعداد فروشگاههای نسل جدید در کشور به 50 عدد میرسد.
به گفته مدیرعامل فروشگاه رفاه، فراوانی و تنوع محصولات و پوشش سلایق مختلف و همچنین لذت بخش بودن خرید از زمان ورود به فروشگاه تا وقت خروج از اهداف راهاندازی نسل جدید فروشگاههای زنجیرهای رفاه است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم حمایت از تولید ملی و تولید داخلی را در راستای اجرای سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی خواند و آن را یک وظیفه همگانی دانست.
محمدرضا پورابراهیمی افزود: از راهکارهای بسیار مهم و موثر که به تولید ملی کمک کند، شبکه بزرگ بازاریابی، عمده فروشی و خرده فروشی است که میبایست آن را در اختیار بستر تولید قرار دهیم.
فعالان اقتصادی معتقدند به دلیل نداشتن برند خاص تجاری یا استفاده نکردن از شبکه گسترده کشوری امکان عرضه محصولات خود را ندارند |
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل نبود بسترهای مناسب در این بخش شاهدیم که بخش زیادی از تولید ملی به دلایل مختلف نتوانسته است مورد حمایت قرار گیرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسات مختلف فعالان اقتصادی به این موضوع اشاره میکنند که متاسفانه به دلیل نداشتن برند خاص تجاری یا استفاده نکردن از شبکه گسترده کشوری امکان عرضه محصولات خود را نداریم.
وی پیشنهاد کرد در قالب کمک به تولیدکنندگان بین شرکتهای منتخب تولیدکننده و فروشگاههای رفاه در کرمان با حضور استاندار تفاهمنامه همکاری امضا شود.
او در ادامه با بیان این که تفاوت بین بهای کالای تولید شده و قیمت فروش آن بسیار زیاد است که از حد متعارف آن در دنیا هم تجاوز کرده و از دو طرف به اقتصاد کشور صدمه وارد میکند، اظهار کرد: وجود چنین شرکتهایی به حل مشکلات این بخش کمک زیادی خواهد کرد.
انتهای پیام/