جزئیات تولید «نرمافزار ارتباط جمعی حرفهای پروسیس»
دکتر محمد اکبرپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره این نرم افزار اظهار کرد: «پروسیس یک سیستم نوآوری اجتماعی حرفهای و نوعی خاص از شبکه اجتماعی بهصورت سلسله مراتبی و یکپارچه است که کاربران پس از ثبتنام قادر هستند با دو شخصیت حقیقی و یا حقوقی و بیزینسی در آن فعالیت کنند.»
عضو هیات مدیره انجمن مردم نهاد توسعه پایدار شیروان ادامه داد: «کامپونتهای مختلفی برای پروسیس در نظر گرفته شده است که فاز به فاز به هسته مرکزی آن اضافه میشود. این نرمافزار برای برقراری ارتباطات سازمانی بسیار کارآمد و منحصر بهفرد است و با gamificationهایی که در سامانه در نظر گرفته شده رغبت کاربران را برای ثبتنام و فعالیت در این سامانه بیشتر میکند. علاوهبر اینها، امکاناتی برای ایجاد دفترهای مجازی سودآوری در نظر گرفته شده و بستری با معماری SOA طراحی شده است که کسب و کارهای حوزه آی تی بتوانند بهراحتی با پروسیس در قالب B2C,B2B,C2C همکاری داشته باشند.»
طراح این نرم افزار انگیزه ساخت پروسیس را تلاش برای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی و درآمدزایی استان خراسان شمالی در مسیر توسعه و توانمندسازی آی تی و تسریع حرکت در مسیر چشمانداز شهر هوشمند و دولت الکترونیک دانست که با کمک متخصصان و دانشجویان حوزههای مربوطه (طراحی نرمافزار، سیستمهای اطلاعاتی، هوش مصنوعی، شبکه و امنیت، علوم اجتماعی، مدیریت پروژه، مارکتینگ و بسیاری از حوزههای دیگر) در این مسیر حرکت میکند.
بهگفته مدیر گروه کامپیوتر واحد شیروان، تاکنون برای نوشتن و طراحی پروسیس 200 میلیون تومان هزینه شده که این مبلغ از سوی پارک علم و فناوری خراسان شمالی و سرمایهگذاران تامین شده است. پروسیس چندزبانه نیز طراحی شده و در آینده نزدیک بهصورت ملی و بینالمللی فعالیت میکند.
مدیر عامل شرکت پروفا در پاسخ به اینکه چه اقداماتی برای معرفی بیشتر و جهانیسازی این نرم افزار انجام داده و یا در حال اقدام هستید؟ گفت: «روشهای متنوع و عضویتهای سلسله مراتبی در این سامانه داریم و با ارائه خدمات منحصر بهفردی که تعبیه شده است، سرعت رشد کاربران در این سامانه را بالا میبریم.»
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان آینده این برنامه را بسیار روشن ارزیابی کرد و گفت: «آینده نزدیک به کمک پروسیس، نرمافزاری یکپارچه برای حرکت در مسیر شهر هوشمند در شهرهای مختلف کشور خواهیم داشت.»
اکبرپور به طراحی نرمافزارهای سازمانی، برنامهریزی و بهینهسازی فرایندهای سازمانی، طبیعت و کنگفو علاقهمند بوده و تاکنون مقالات و کتابهای متعددی در حوزه نرمافزار، امنیت و پردازش تصویر به چاپ رسانده است و شرکت در چندین کنفرانس و همایش بینالمللی را در کارنامه پژوهشی خود دارد.
انتهای پیام/