صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فارین پالیسی مدعی شد؛

حملات سایبری ایران علیه شرکت‌های آمریکایی در صورت لغو برجام

نشریه فارین پالیسی طی گزارشی به عواقب لغو توافق هسته‌ای از سوی ترامپ پرداخته و مدعی شده که این اقدام موجب خواهد شد تهران حملات سایبری خود علیه شرکت‌ها و نهادهای دولتی آمریکا را از سر بگیرد.
کد خبر : 217949

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، نشریه فارین پالیسی طی گزارشی به عواقب لغو توافق هسته‌ای از سوی ترامپ پرداخته و مدعی شده که این اقدام موجب خواهد شد تهران حملات سایبری خود علیه شرکت‌ها و نهادهای دولتی آمریکا را از سر بگیرد.


فارین پالیسی در این گزارش خود به نقل از «آدام میرز»، معاون شرکت امنیت سایبری «کراود استرایک» می‌نویسد: موضوعی که در حال حاضر من نگران آن هستم این است که اگر توافق هسته‌ای لغو شود واکنش ایران چه خواهد بود و تهران چه اقدامات مؤثری را در برابر اهداف غربی خود انجام خواهد داد.


آدام میزر می‌گوید: هنوز مشخص نیست که ترامپ چه مسیری را انتخاب خواهد کرد اما هرگونه تصمیم در این زمینه در خلأ گرفته نمی‌شود و پیامدهای ناخواسته‌ای را به دنبال خواهد داشت؛ به خصوص در حوزه سایبری که شامل منافع اقتصادی و شرکت‌های آمریکایی نیز می‌شود.


این مقام شرکت کراود استرایک در ادامه ضمن اشاره به مواضع متناقض دولت ترامپ در قبال ایران و به خصوص توافق هسته‌ای، چنین می‌گوید: در حال حاضر دولت ترامپ مملو از پیام‌های مختلف است؛ ترامپ اخیرا گفته است که ایران به توافق هسته‌ای پایبند نبوده اما هفته گذشته «جوزف دانفورد»، رئیس فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا اعلام کرده که ایران به توافق هسته‌ای پایبند است و به نظر می‌رسد که این توافق ادامه دارد.


فارین پالیسی در ادامه به نقل از میرز نوشت: ترامپ اعلام می‌کند که قصد لغو توافق هسته‌ای را دارد و در سخنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل نیز این توافق را بدترین توافق آمریکا تاکنون عنوان کرد اما از سویی دیگر دولت وی اقداماتی را در راستای حمایت از این توافق انجام می‌دهد؛ اخیرا ترامپ طرح تعلیق تحریم‌های ایران را تمدید کرد و این امر نشانگر این است که احتمالا وی به دنبال لغو توافق هسته‌ای نیست.


در ادامه این گزارش آمده است: در حالی که جهان منتظر است تا تصمیم نهایی ترامپ در این راستا را ببیند اما شرکت‌های امنیت سایبری به دنبال نظارت بر هر گونه تغییر احتمالی در اقدامات ایران هستند که طی چند سال گذشته قابلیت‌های خود در زمینه حمله سایبری خود را تقویت کرده است.


فارین پالیسی در بخش دیگری از گزارش خود ادعا کرد: پیش از توافق هسته‌ای سال 2015 حمله سایبری میان ایران و غرب خبر نخست رسانه‌ها بود؛ در ابتدا حمله سایبری «استاکس‌نت» از سوی آمریکا و اسرائیل تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم ایران در نظنز را هدف قرار داد و احتمالا در پاسخ به این اقدام و نیز تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، هکرهای این کشور حملات سایبری «انکار سرویس توزیع شده» را در سال 2011 و 2012 علیه دست‌کم 46 شرکت و نهاد بزرگ مالی انجام دادند.


منبع: میزان


انتهای پیام/

ارسال نظر