صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۱ - ۱۱ مهر ۱۳۹۶

محمدرضا ترکی دبیر«جشنواره بین‌المللی شعر انقلاب» شد

محمدرضا ترکی طی حکمی از سوی فاضل نظری، معاون هنری و رئیس جشنواره‌های حوزه هنری، به عنوان دبیر هنری «هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر انقلاب» منصوب شد.
کد خبر : 217892

به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، حکم انتصاب دکتر ترکی به سمت معاونت هنری «هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر انقلاب» به شرح زیر است:


«جناب آقای دکتر محمدرضا ترکی


نظر به شایستگی‌های ممتاز علمی و ادبی و نقش برجسته و جایگاه ویژه جناب‌عالی در سپهر شعر انقلاب اسلامی، به موجب این حکم به عنوان دبیر هنری «هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر انقلاب» منصوب می‌شوید.


شعر انقلاب به تعبیر رهبر ادیب و فرزانه انقلاب، شعری است در خدمت عدالت و انسانیت، وحدت و رفعت ملی و پیشرفت همه جانبه «انسان‌سازی» به معنای واقعی کلمه.


شعر فارسی امروز سنگری برای دفاع از شکل اندیشه‌ورزی و جهان‌بینی اسلامی ایران است و بی‌تردید اهتمام در حوزه شعر انقلاب تلاش برای صیانت از یک ثروت معنوی است. یکی از بایسته‌های اساسی در مسیر حفظ و گسترش این دارایی ملی، تلاش مستمر جهت ترویج دستاوردها و همچنین تقویت بنیان‌های آن در همه ابعاد است. جشنواره شعر انقلاب تلاشی است در مسیر تحقق همین اهداف.


ان‌شاءالله از رهگذر همت و درایت جناب‌عالی و با قرار دادن تعریف یاد شده از شعر انقلاب در سرلوحه اهداف و موضوعات این جشنواره، گامی موثر به سوی معرفی، تقویت و اعتلای هرچه بیشتر شعر انقلاب برداشته شود.


فاضل نظری/ معاون هنری و رئیس جشنواره‌های حوزه هنری»
محمدرضا ترکی (متولد۱۳۴۱، آبادان) شاعر، نویسنده، مترجم، محقق ادبی و دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران است.
وی کارشناسی زبان وادبیات فارسی را در سال 1371 در تهران کسب کرد و سپس کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی را در سال 1375 از موسسه مطالعات و تحقیقات فرهنگی دریافت داشت. وی در ادامه دکترای زبان و ادبیات فارسی خود را در سال 1379 اخذ کرد.
از تألیفات اخیر او می‌توان به «سخن عشق (جشن نامه دکتر حسن انوری)» در انتشارات سمت، «مدخل منشات خاقانی»، «ادبیات انقلاب اسلامی» در انتشارات سمت، «پیشگامان شعر فارسی» در انتشارات سمت، اشاره کرد.
همچنین کتاب «تاریخ و تطور علوم بلاغت» در انتشارت سمت از جمله کتاب‌های ترجمه شده توسط دکتر محمد‌رضا ترکی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر