صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۵ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۴

عضو هیات مدیره نظام پزشکی کرج: وزارت بهداشت نقایص خود را به گردن نظام پزشکی انداخته است

عضو هیات مدیره نظام پزشکی کرج، عنوان کرد: اگر توافقی بین سازمان نظام پزشکی با وزارت بهداشت در خصوص سامانه ثبت شکایات تعرفه‌ای 1690صورت گرفته در قانون نوشته نشده است و در این ماجرا احساس می‌شود که وزارت بهداشت از فرصت استفاده می‌کند و نقص‌های خود را به گردن نظام پزشکی می‌اندازد.
کد خبر : 21657

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر عبدالرسول صداقت با توجه به اینکه در تعیین تعرفه‌های پزشکی به مصوبات و خواسته‌های شورای عالی نظام پزشکی و انجمن‌های علمی تخصصی توجهی نشده است، گفت: دولت در شعار می‌گوید با مشورت کارها را انجام داده در حالی که خواسته خود را با توانمندی‌اش تطبیق می‌دهد و به عنوان تصمیمی که با شورای عالی و انجمن‌ها گرفته به جامعه القا می‌کند.


وی با بیان اینکه سیستم‌های دولتی ما از تریبون‌های شناخته شده‌ای مثل صدا و سیما استفاده می‌کنند و آماری را به مردم ارائه می‌دهند که واقعیت ندارد، ادامه داد: این تریبون‌ها حق مسئولان نظام پزشکی و شورای عالی است که نه تنها در تعرفه بلکه درخصوص آمار مسئولان بهداشت و درمان هم اظهار نظر کرده و منفعلانه در این زمینه عمل کنند.


وزارت بهداشت نقایص خود را به گردن نظام پزشکی انداخته است


عضو هیات مدیره انجمن رادیولوژی ایران با توجه به مصاحبه‌های اخیر مسئولان وزارت بهداشت در خصوص سلب اختیار نظارت از نظام پزشکی گفت: مسئولان این طور وانمود می‌کنند که نظام پزشکی وظیفه نظارتی دارد و در صورت عملکرد نادرست این اختیار از او سلب می‌شود.


به گفته صداقت، اگر توافقی بین سازمان نظام پزشکی با وزارت بهداشت در خصوص سامانه ثبت شکایات تعرفه‌ای 1690صورت گرفته در قانون نوشته نشده است و در این ماجرا احساس می‌شود که وزارت بهداشت از فرصت استفاده می‌کند و نقص‌های خود را به گردن نظام پزشکی می‌اندازد.


وی با بیان اینکه نظام پزشکی مکلف به دفاع از حقوق و منافع جامعه پزشکی است ادامه داد: جدای از مساله توافق نظام پزشکی باید با پزشکانی که خطا می‌کنند برخورد کند، زیرا کسانی که سالم خدمت می‌کنند نباید فدای تعداد اندکی که خطا می‌کنند شده و حقوقشان پایمال شود.


گرانفروشی خدمت درمانی به معنای رشوه نیست


عضو هیات مدیره نظام پزشکی کرج با بیان اینکه کسانی که از کلمه رشوه برای دریافت‌های غیرمتعارف برخی پزشکان استفاده می‌کنند باید بدانند که کلمات بار قانونی دارند، گفت: رشوه عملی است که اگر وقوع آن رخ دهد فرد باید در دادگاه کیفری محاکمه شود و همانند دادگاه حقوقی نیست که مجرم به پرداخت جریمه محکوم شود بلکه در کنار جریمه مالی فرد به زندان هم می‌رود.


وی با بیان اینکه رشوه گرفتن پول در قبال کاری است که باید قانونا انجام شود، افزود: وقتی دانسته یا ندانسته از این کلمه استفاده می‌شود یعنی هم از معنا و مفهموم و هم بار قانونی و حقوقی آن مطلع نیستند.


صداقت با توجه به اینکه کلمه زیرمیزی هم معنایی ندارد، ادامه داد: وقتی پزشک خدمت خود را گرانتر از قیمتی که قانون برای او مشخص کرده به بیمار می‌فروشد در واقع گرانفروشی انجام داده است.


وی در ادامه افزود: بالغ بر 90 درصد جامعه پزشکی را اکثریتی تشکیل می‌دهند که پایبند به قانون بوده و در مسائلی مانند پرداخت مالیات و عوارض شهرداری پیشگام هستند.


وی تصریح کرد: اقلیت جامعه پزشکی شامل 10 درصدی می‌شود که بدون توجه به قانون خطا می‌کنند و شورای عالی نظام پزشکی و رئیس کل آن سازمان باید به این نکته توجه کنند که 90 درصد اکثریت فدای 10 درصد اقلیت نشوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر