خودکفایی در کشاورزی و صنایع غذایی، معیار موفقیت در اقتصاد مقاومتی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عباس علایی نوین در جمع استادان گروههای آموزشی کشاورزی و صنایع غذایی از ظرفیت علمی در گروههای تخصصی کشاورزی، زراعت، باغبانی و صنایع غذایی گفت و خاطرنشان کرد: «این گروههای آموزشی در سرنوشت غذایی جامعه نقش دارند و با سرمایهگذاری روی این تخصصها میتوان به ارتقای کیفی و توسعه کمی محصولات و فرآوری در محیط آنها امیدوار بود زیرا وابستگی غذایی به سایر کشورها، بال و پر توسعه اقتصادی را میشکند و پرواز خودکفایی را زمینگیر میکند.»
علایی نوین بخشی از ظرفیتهای کشاورزی در استان سمنان و شهر دامغان را برشمرد و اظهار کرد: «خام فروشی محصولات و یا صادر کردن آنها به سایر کشورها آغاز یک ضربه مهلک زراعی است که باید دقت کنیم و با توسعه زمینههای فرآوری محصولات، تلاش کنیم نیازمندیهای کشور را با محصولات داخلی برطرف کنیم.»
سرپرست واحد دامغان افزود: «یکی از زیرساختهای دقیق اقتصاد مقاومتی توجه به کمبود آب و ضرورت استفاده بهینه از این عامل حیات است بنابراین استادان کشاورزی باید با دغدغه بیشتر در اندیشه حل مشکل آب باشند و با تدبیر مناسب میزان مصرف را اصولی کاهش دهند و از طرفی به تولیدات ارگانیک کشاورزی به منظور تامین سلامت، توجه جدی داشتته باشند.»
انتهای پیام/