صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
گفت‌وگو با همسر سرلشکر رحیم صفوی راوی کتاب «همراه»

شبابی: یکی از سخت‌ترین کارها دادن خبر شهادت به خانواده‌ها بود/ زندگی بدون عشق معنا ندارد

مهرشاد شبابی گفت: به نظر من لحظه‌ای زندگی بدون عشق معنا ندارد. اگر امروز در میان خانواده‌ها با سردی‌هایی روبه‌رو هستیم و طلاق‌های عاطفی میان افراد رخ داده، دلیلش این است که نتوانسته‌اند مفهوم عشق را در لحظه لحظه زندگی خود جاری کنند.
کد خبر : 216038

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، مهرشاد شبابی همسر سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی در گفت‌‌وگو با فارس اظهارداشت: تنها رزمندگان ما سهم بسزایی در پیروزی داشتند اما لاجرم تک تک ملت ایران در این همنوایی شریک بودند. از آن کمک‌هایی که در پشت جبهه انجام می‌دادند در این موضوع پیر جوان و در واقع تمام اقشار جامعه خود راشریک می‌دانستند و حضور پیدا می‌کردند، حتی شاهد همنوایی کودکان و بزرگسالان بودیم هر کسی به یک نوعی به هر حال در این یکدلی قدم بر می‌داشت.



وی با توصیف روزهای همصدایی مردم با رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس افزود: در آن روزها آجیل‌های شب عید را پیرزن‌ها و کودکان بسته بندی می‌کردند و به دست درزمندگان در جبهه‌ها می‌رساندند؛ از همین همدلی می‌توان به نکات بسیار زیادی پی برد که حضور خانواده را نشان داد. در 8 سال دفاع مقدس اینها یک نوع سرود و سمفونی بود که عشق، آزادگی و آزادی را توسط نه فقط رزمندگان و فرماندهان در جبهه ها بلکه توسط همه مردم این مرز و بوم و این کشور با افتخار سروده شد.



راوی کتاب «همراه» با بیان اینکه در آن روزها من و بسیاری از زنان همانند بنده که همسرانشان در جبهه‌ها بودند به نوعی احساس رسالت می‌کردبم تا در جبهه‌ها حضور داشته باشیم ابراز داشت: یکی از زیباترین خاطرات من از آن دوران این است، افرادی را می‌دیدم که سن و سال بالایی داشتند و یا به هر دلیلی ناتوان بودند، اما بازهم کار و سهمی در آن همبستگی داشتند، آنها شاید مسن بودند اما پافشاری می‌کردند تا کاری کنند و قدمی بردارند.


شبابی در ادامه به طور با بیان خاطره‌ای اضافه کرد: مثلا بسیاری از آنها به بیمارستان‌ها می‌آمدند و خواهش می‌کردند که لباس‌های بیماران و یا مجروحان جنگ را به ما بدهید تا آنها را بشوریم و هرجقدر مسولین بیمارستان توضیح می دادند که نیازی نیست و برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است آنها گوش نمی کردند و به اصرار خود ادامه می دادند. چرا که تنها می خواستند سهمی در این قصه داشته باشند. یکی از سخت‌ترین لحظه‌ها هم در آن زمان دادن خبر شهادت افراد به خانواده‌های شان بود که متاسفانه این نمونه‌ها کم هم نبودند.


وی در پاسخ به این پرسش که آیا این جریمه‌های عاشقانه از سوی سردار صفوی برای شما با گذشت زمان استمرار یافت، گفت: به نظر من لحظه‌ای زندگی بدون عشق معنا ندارد. شاید اگر ما امروز در میان خانواده‌ها با برخی سردی‌ها روبرو هستیم و می‌بینیم طلاق‌های عاطفی میان افراد رخ داده است دلیلش این است که نتوانسته‌اند مفهوم عشق را در لحظه لحظه زندگی خود جاری کنند. این نکته را به نسل جوان باید بگویم که عشق مربوط به یک لحظه نیست و ازدواج نیست که عشق را رقم می‌زند، بلکه عشق خشت‌هایی است که زندگی را تا ابد می‌سازد.



او در ادامه عنوان کرد: ما متاسفانه گاهی به دور خود پیله‌هایی را می‌تنیم که دیگر نمی‌توان از آن رهایی پیدا کرد. جوان ما وقتی متوجه نشود و نبیند که پدر و مادرش نسبت به هم ابراز عاطفه می‌کنند نمی‌تواند در یک محیط ساده حداقل احساس خود را بیان کند، او هم نمی‌تواند قدرشناسیی را که نسبت به مادرش بیان کند. مرقومه‌ای از حضرت امام (ره) دیدم که به همسرشان فرموده‌بودند: «تصدقت گردم از دوری‌تان دلتنگم». چرا ما خودمان را نسبت به احساسات درست و مشروع سانسور می‌کنیم؟


در پایان این گفت‌وگو یکی از نامه‌های همسر سردار صفوی برای این همسرش در دوران دفاع مقدس منتشر می‌شود؛






منبع:فارس


انتهای پیام/

برچسب ها: دفاع مقدس
ارسال نظر