صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۵ - ۰۳ مهر ۱۳۹۶

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از راه‌ اندازی شبکه نوآوری در کشور خبر داد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از راه‌اندازی شبکه نوآوری در کشور خبر داد و افزود با راه اندازی این شبکه امکان تبادل اطلاعات فراهم می‌شود.
کد خبر : 215845

به گزارش گروه علم و فناوری آنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات، که صبح امروز انجام شد با اشاره به این که ما همگی در جبهه‌ای مقابل اقتصاد نفتی، در حال مبارزه هستیم، گفت: «با وجود اقتصاد نفتی، فرهنگ نادرستی در کشور شکل گرفته است که باید تلاش کنیم این تفکر اصلاح شود».


معاون علمی و فناوری رییس جمهور با تاکید بر این که از پژوهش و تولید دولتی محصول مناسبی به دست نمی‌آید ، خاطر نشان کرد:‌ «پژوهش، نوآوری و خلاقیت در بخش خصوصی با انگیزه انجام می‌شود و نتیجه می‌دهد و باید بخش دولتی فضا را برای فعالیت این بخش آماده کند».


وی با اشاره به این که مشکل اصلی ما در کشور آموزش است؛ گفت: «باید طوری برنامه‌ریزی شود که ما به طور مستمر در حال آموزش و یادگیری باشیم و اگر بتوانیم این الگو را در کشور پیاده‌سازی کنیم، می‌توانیم به موفقیت دست یابیم».


دکتر ستاری از راه‌اندازی شبکه نوآوری در کشور خبر داد و گفت: «با راه‌اندازی این شبکه امکان تبادل اطلاعات، ایجاد می‌شود». وی همچنین با اشاره به ضرورت توسعه ICT در کشور، گفت: «توسعه این تکنولوژی در کشور، بسیاری از رانت‌ها و فسادها را از بین می‌برد».


معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به نمونه‌هایی از هوشمندسازی در حوزه حمل و نقل، گفت: «در برابر توسعه ICT مخالفت‌هایی وجود دارد اما توسعه این تکنولوژی فواید بسیاری برای کشور دارد و باید به طور جدی پیگیری شود».


انتهای پیام/

ارسال نظر