صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۱ - ۰۳ مهر ۱۳۹۶
پور ابراهیمی تشریح کرد:

تخلفات وزرات رفاه در اعلام نکردن فعالیت‌های اقتصادی شرکت‌های خصولتی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از بررسی تخلفات وزرات رفاه در افشا نکردن اطلاعات فعالیت‌های اقتصادی شرکت‌های خصولتی زیر مجموعه این وزارتخانه خبر داد.
کد خبر : 215780

به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری آنا، محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به نشست کمیسیون اقتصادی مجلس با علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قانونی حدود سه سال پیش در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که بر اساس آن همه نهادهای عمومی مکلف شدند اطلاعات مربوط به شرکت‌ها و بنگاه‌های خود را در فعالیت‌های اقتصادی نزد سازمان بورس افشا کنند.


نماینده مردم کرمان در مجلس ادامه داد: سوالی که امروز از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شد این بود که دلیل عدم افشای اطلاعات این بخش از شرکت‌ها به چه علتی است و دامنه شمول این شرکت‌ها شامل چه تعدادی است؟


وی ادامه داد: گزارش‌هایی که به کمیسیون اقتصادی از وضعیت افشای اطلاعات رسیده است نشان دهنده این موضوع است که وضعیت نامناسبی در این بخش در زمینه شرکت‌های زیرمجموعه وزارت رفاه وجود دارد البته این موضوع شامل وزارتخانه‌های دیگر هم می‌شود که به ترتیب به موضوع وزارتخانه‌های دیگر نیز ورود خواهیم کرد.


رئیس کمیسیون اقتصاد تاکید کرد: گزارشی که وزیر رفاه در این خصوص ارائه کردند حتی نشان دهنده اقدامات اولیه در این زمینه نبود. شرکت‌هایی در زیرمجموعه وزارت رفاه وجود دارد که یک شرکت نزدیک به ۲۶۰ شرکت را در زیرمجموعه خود ثبت کرده است اما هیچ اطلاعاتی در مورد فعالیت اقتصادی آنها وجود ندارد.


پورابراهیمی با تاکید بر اینکه این عدم شفافیت نشان دهنده وضعیت نامطلوب در اقتصاد ایران است، گفت: کمیسیون اقتصادی بر اساس وظایف نظارتی خود مکلف به افشای این اطلاعات است.


وی اظهار کرد: وزیر و معاونان شان قبول کردند که باید چنین اقدامی را انجام دهند. حدود سه سال از تصویب این قانون گذشته است بنابراین قرار شد ظرف دو روز آینده گزارش اولیه وزارت رفاه در مورد تعداد شرکت ها به کمیسیون ارائه شود، بعد از آن مهلتی در اختیارشان قرار خواهد گرفت. در غیر این صورت سوال از وزیر رفاه به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات در افشای اطلاعات بنگاه‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه عشایر، صندوق فولاد و شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی به صحن علنی ارسال خواهد شد تا در صحن علنی پیرامون این موضوع تصمیم گیری شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر