صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۴ - ۰۲ مهر ۱۳۹۶

توضیحات معاون آموزشی وزارت علوم درباره تجمیع یا ادغام دو دانشگاه

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره ادغام دو دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای و علمی کاربردی براساس طرح جامع آموزشی عالی و ساماندهی آن توضیح داد.
کد خبر : 215301

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر مجتبی شریعتی‌نیاسر در نشست خبری که صبح امروز در وزارت علوم برگزار شد در پاسخ به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره ادغام دانشگاه‌های فنی‌و‌حرفه‌ای با علمی و کاربردی گفت: یکی از بندهای طرح جامع آموزش عالی اشاره به ساماندهی نظام آموزش مهارتی دارد. بنابراین برای ساماندهی آموزش‌های مهارتی ایده‌های مختلفی مانند ادغام این دو دانشگاه مطرح شده است.


او ادامه داد: به تعبیر سیاسیون همه گزینه‌ها روی میز است. البته همانطوری که دکتر سیدضیا هاشمی گفتند این موضوع صرفا گمانی‌زنی و ایده‌پردازی است.


شریعتی نیاسر افزود: وزارت علوم پیرامون این مساله بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد که چگونه این ساماندهی را در حوزه آموزش‌های مهارتی تعریف و تبیین کند.


معاون آموزشی وزارت علوم سابقا در گفت‌وگویی با آنا اعلام کرده بود: دنبال کردن یکپارچه‌سازی آموزش‌های مهارتی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است. طرح این کار هم در دست تدوین است و بخشی از آن هم انجام شده است و امیدواریم که به زودی به یک جمع‌بندی برسیم که در مراجع رسمی هم به تصویب برسد و اجرا شود. بحث ادغام به هیچ وجه مطرح نیست، بلکه تجمیع صحیح است، وقتی از تجمیع بحث می‌کنیم، یعنی هویت دانشگاهی که بستر قانونی دارد، به قوت خود باقی می‌ماند، بنابراین دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای یا علمی‌کاربردی قطعا هویت مستقل خود را خواهند داشت. ما به دنبال تجمیع هستیم تا این تجمیع به یکپارچه‌سازی نظام آموزش‌های مهارتی و جهت‌گیری صحیح حوزه مهارت در نظام آموزش عالی کشور کمک و از موازی‌کاری‌ها اجتناب شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر