صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۹ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۴

ماجرای انتشار خبر رحلت امام(ره) و جایگزینی حیاتی به جای افشار

یکی از پیشکسوتان رادیو خاطرات خود از پخش اولین خبر مربوط به رحلت امام خمینی(ره) را بیان کرد.
کد خبر : 21525

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، «حمیدرضا خزائی» از جمله پیشکسوتان رادیو و قائم مقام معاونت صدا در دوران حسن خجسته، در گفت‌وگو با فارس گفت: یادم هست سال ۶۸ که امام (ره) دار فانی را وداع گفتند، همان شب به ما که رادیو بودیم خبر دادند. با دوستان رادیویی تماس گرفتیم که فوری بیایند. همه با دیدن ما که لباس مشکی بر تن داشتیم، نگران شده بودند که چه اتفاقی افتاده و کسی هم از ماجرا خبر نداشت.


وی ادامه داد: دوستان نویسنده را هم خبر کردیم و منتخبی از نوارهای سخنرانی حضرت امام (ره) را هم از رادیو پخش کردیم. اطلاعیه رحلت را هم آقای خاتمی نوشته بودند. خلاصه اینکه در ساعاتی که در اختیار داشتیم به سرعت برنامه‌ریزی کردیم و از ساعت ۷ صبح به بعد پخش قرآن آغاز شد. همین موضوع هم مردم را نگران کرده بود. مدام با تلفن‌های رادیو تماس می‌گرفتند و پی‌گیر بودند که چرا قرآن پخش می‌شود.
مدیر رادیو جبهه اظهارداشت: قرار بود اطلاعیه را آقای افشار بخواند اما او مدام گریه می‌کرد و توانایی خواندن خبر را نداشت. در نهایت با آقای حیاتی تماس گرفتیم و ایشان خودش را رساند و هرچند با بغض، خبر را خواند. در آن مقطع آقای آتش‌افروز هم استادانه ماجرا را مدیریت کردند. آن مقطع زمانی یک هفته به خانه نرفتیم و کمیته بحران تشکیل شد و با یک سازماندهی خوب توانستیم اخبار لحظه به لحظه تشییع پیکر امام راحل و حضور پرشور مردم را برای مخاطبان گزارش کنیم.
وی گفت: آقای محمود کریمی علویجه (گوینده معروف خرمشهر آزاد شد) نیز آن زمان آمدند. به سرعت برنامه «راه امام، کلام امام» را طراحی کردیم که هنوز هم پخش می‌شود. شعر دریغا را هم که آقای حمید سبزواری سروده بودند، یک شبه ضبط کردیم. آن زمان یک شبکه رادیویی بیشتر نداشتیم و دوستان در کنار غم عظیمی که از این ضایعه جانگداز در سینه داشتند، توانستند ماجرا را مدیریت کرده و به بهترین شکل اخبار را به مردم عزیز کشورمان برسانند.


انتهای پیام/

برچسب ها: امام خمینی
ارسال نظر