صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۷ ترکیب و معجون گیاهی که باعث کاهش «قند خون» می‌شوند

در این مطلب نحوه تهیه برخی از ترکیبات ساده گیاهی که در کاهش سطح قند خون و درمان دیابت مفید هستند، آموزش داده شده است.
کد خبر : 214793

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا؛ در این مطلب نحوه تهیه برخی از ترکیبات ساده گیاهی که در کاهش قند خون و درمان دیابت مفید هستند، آموزش داده شده است:


1- دمجوش گزنه
روش تهیه و مصرف: یک قاشق غذاخوری گزنه را دم کنید و سپس با عسل، توت یا خرما بر اساس شدت بیماری روزی 1-3 فنجان میل کنید.


2- عرق گزنه
روش تهیه و مصرف: عرق گزنه را بر اساس شدت بیماری روزی 1-3 فنجان میل کنید؛ برای کاستن از تلخی می‌توانید آن را با توت یا خرما یا عسل مصرف کنید.


3- دمجوش برگ شاه‌توت
روش تهیه و مصرف: 2-3 عدد برگ درخت شاه‌توت را دم کنید و سپس با عسل، توت یا خرما بر اساس شدت بیماری روزی 1-3 فنجان میل کنید.


4- - عرق برگ شاه‌توت
روش تهیه و مصرف: عرق برگ شاه‌توت را بر اساس شدت بیماری روزی 1-3 فنجان میل کنید؛ برای جذاب‌تر شدن طعم آن می‌توانید آن را با توت، خرما یا عسل مصرف کنید.


5 - عرق بوقناق (اسامی دیگر این گیاه؛ خار زن‌بابا چرخه شکاکی و شوکه الابیضاء)
روش تهیه و مصرف: عرق‌ بوقناق را بر اساس شدت بیماری روزی 1-3 فنجان میل کنید؛ حتما باید آن را با خرما، توت یا عسل مصرف کنید.


6- عرق بابونه
روش تهیه و مصرف: عرق بابونه را بر اساس شدت بیماری روزی 1-3 فنجان میل کنید. می‌توانید آن را با عسل، خرما یا توت مصرف کنید.


7-معجون به ـ سیب
روش تهیه و مصرف: به و سیب را به نسبت برابر (مثلا نیم کیلو از هر کدام) نگینی و به اندازه حبه قند خرد کنید، سپس آن را در قابلمه ریخته و تا جائی که روی آن پر شود، به آن سرکه (ترجیا سرکه سیب) بیفزائید؛ این ترکیب را 5 تا 10 دقیقه بپزید. سپس آن را بسته‌بندی کرده و در محیط خنک مانند یخچال نگه دارید تا فاسد نشود و کپک نزند؛ از این معجون بر اساس شدت بیماری، روزی 1-3 قاشق غذاخوری میل کنید.


معجونی که در بند هفتم توضیح داده شد، بسیار مجرب و اثربخشی آن سریع‌تر است؛ پیشنهاد می‌کنیم همزمان این معجون روزی یک قاشق غذاخوری با یکی از دمجوش‌ها و عرقیاتی که در بالا اشاره شد، از هر کدام روزی یک وعده استفاده شود.


منبع:تسنیم


انتهای پیام/

برچسب ها: سلامت طب سنتی
ارسال نظر