صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۴ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۶

تخصیص 15 میلیارد دلار در روسیه برای توسعه صادرات با ایران

مشاور معاون رئیس دومای روسیه با بیان اینکه ما نیز درک نمی کردیم که برای صادرات به کشورهای دیگر باید هزینه کنیم، عنوان کرد: ما از دو سال پیش میلیاردها دلار برای توسعه صادرات هزینه کردیم که 15 میلیارد دلار آن برای توسعه صادرات به ایران است که 5 میلیارد آن تخصیص یافته است.
کد خبر : 214525

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، رجب صفروف امروز 30 شهریور ماه در سومین میز کشوری همکاری های مشترک جمهوری اسلامی ایران با عنوان نشست مشترک ایران و روسیه در هتل میثاق مشهد، اظهار کرد: ما بیش از 22 سال است که سابقه همکاری با ایران را داریم ولی محدوده این همکاری ها خیلی کم بوده و از این نشست ها بین دو کشور کمتر برگزار شده است. ایران یک کشور ابرقدرت در دنیاست و مردم این کشور با استعداد و منحصر به فرد هستند.


وی ادامه داد: با کمی مدیریت صحیح و براساس استانداردهای بین المللی، اقتصاد ایران می تواند رشد زیادی داشته باشد. اگر جسارت حل و فصل مشکلات را نداشته باشیم، روابط ما در همین سطح باقی خواهد ماند. ما منافع مشترک زیادی در دنیا داریم و مانند دو کشتی بزرگی هستیم که در یک مسیر حرکت می کنیم.


صفروف خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه ما در یک موضوع مانند سوریه تا حدود کمی هماهنگی هایی با یکدیگر داشته ایم. همین هماهنگی های محدود باعث شد استراتژی بزرگ امریکا با تمام امکاناتی که داشت و با اینکه اتحادیه اروپا را در کنار خود داشت و کشورهای عربی نیز حضور داشتند، برای تغییر خاورمیانه بر هم خورد. اگر حضور پررنگ ایران در سوریه نمی بود، باز هم روسیه به این اقدامات جدی در این کشور دست نمی زد و بدون امکانات ایران، روسیه این برنامه ها را در سوریه پیاده نمیکرد.


مشاور معاون رئیس دومای روسیه با اشاره به اینکه ایران در عرصه مبارزه زمینی در سوریه کار اصلی را انجام داد، تصریح کرد: امروز دنیا در تلاش است که بین ما فاصله بیاندازد. امروز کشورهای دنیا علی الخصوص همسایه های ایران و غرب از نزدیکی ما خیلی می ترسند.


وی اضافه کرد: مردم روسیه خیلی مردم ایران را دوست دارند. ایران کشوری با تمدن بزرگ است و آن ها مردم ایران را قهرمان می دانند؛ چراکه روی پای خود ایستاده اند. با این حال در خیلی از موارد فعالیت های تکنوکرات های ایرانی بر مبنای استانداردهای غرب است و شاخص های غربی را مد نظر دارند. آن ها به هیچ وجه حاضر نیستند تکنولوژی روسیه را جایگزین کنند.


صفروف خاطرنشان کرد: امروز وضع در حال تغییر است. تجار ایرانی باید بپرسند چرا تاجیکستان به این اقدامات دست زده است؟ مردم تاجیکستان ایرانیان را برادران خود می دانند ولی در سال های اخیر در سیاست دو کشور برخی حرکت ها صورت گرفت که به روابط دو کشور آسیب زد و ایران از این جهت آسیب دید.


مشاور معاون رئیس دومای روسیه با بیان اینکه تجار ایرانی به هیچ وجه حاضر نیستند بازار روسیه را مطالعه کنند، عنوان کرد: ما نیز سیستم غربی داریم. با آمدن آقای یلتسین مدل های غربی در کشور ما پیاده شد وآقای پوتین تلاش زیادی دارد که این سیاست ها را تغییر دهد. واقعیت این است که تجارت ایران و روسیه کمتر از 0.3 درصد است. ما تاکنون هیچ روابط بانکی روشنی نداشته ایم که بر مبنای آن تجارت داشته باشیم. ما امکان رقابت با شرکت های حمل و نقل را نداریم.


وی یادآور شد: تجار ایرانی تقاضای زیاد و غیرواقعی از سفارت ایران و رایزن تجاری این کشور دارند. اصلا این فکر به سر ما نمی زند که ما نیز همین تقاضاها را از سفارت خود داشته باشیم. مطالعه بازار چراغ راه ایران است و این نیز باید از طریق شرکت های بازاریابی روسیه انجام گیرد.


صفروف با بیان اینکه ما نیز درک نمی کردیم که برای صادرات به کشورهای دیگر باید هزینه کنیم، عنوان کرد: چین این نکات را به خوبی درک کرده و برنامه های خود را بر همین مبنا تغییر داد. ما از دو سال پیش میلیاردها دلار برای توسعه صادرات هزینه کردیم که 15 میلیارد دلار آن برای توسعه صادرات به ایران است که 5 میلیارد آن تخصیص یافته است. شرکت های ایرانی می توانند از این وام برخوردار شوند اگر در تکنولوژی محصولات آن، از تکنولوژی روسیه استفاده شده باشد.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر