نرخ بیکاری ایثارگران در کشور 4 درصد است
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، مهدی ایزدی ظهر امروز در شورای مشورتی ایثارگران، اظهار کرد: هدف از این جلسه بررسی وضعیت ایثارگران در حوزه استان به منظور حل مشکلات و انتقال تجارب استان به استانهای دیگر است.
وی با بیان اینکه استان همدان مردم ولایی و خونگرمی دارد که در هشت ساله دفاع مقدس نیز بسیار نقشآفرین بودند، ادامه داد: مردم استان همدان در بسیاری از عملیاتها شرکت داشتند.
معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به تقدیم 8 هزار شهید و 17 هزار جانباز از استان همدان به انقلاب اسلامی، آن را سرمایهای بزرگ خواند و گفت: وجود خانواده شهدا بزرگترین نعمت برای استان و کشور است.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار با کارکنان بنیاد شهید فرمودند کارکنان بنیاد شاید خدمتگزار نیستند بلکه سپاسگزار هستند و به نمایندگی از نظام باید از خانواده شهدا سپاسگزاری کنند که بعد از این بیانات «طرح سپاس» در کشور پیریزی شد.
ایزدی تأکید کرد: رئیسجمهور دو هفته یکبار به دیدار خانواده شهدا میروند و این موضوع نیز رسانهای میشود تا الگویی باشد برای بقیه مدیران استانها.
وی با تأکید بر اینکه ایران بیمه نام شهدا و ایثارگران است، تصریح کرد: زمانی که صدام به ما حمله کرد امکاناتش هزاران برابر امکانات ما بود اما ما در آن زمان دو کیلومتر از مرز را با 10 نفر در مقابل همه تسلیحات نظامی نگه میداشتیم.
معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور مقوله ایثارگری را یک مقوله ملی دانست و با بیان اینکه همه ما مدیون رزمندگان، ایثارگران و شهدا هستیم، گفت: مردم قدردان شهدا و خانوادههای آنها هستند.
وی وضعیت استان همدان در اجرای طرح «سپاس» را خوب ارزیابی کرد و با بیان اینکه در این زمینه رتبه سوم کشور متعلق به این استان است، افزود: مسؤولان استان هفتهای یک ساعت وقت بگذارند و از خانواده شهدا سرکشی کنند.
ایزدی با اشاره به اینکه خواسته دوم ما توجه به اشتغال ایثارگران است، تصریح کرد: با وجود فشاری که روی ما وجود دارد باید به این بخش نیز توجه کنیم.
وی با بیان اینکه من طرفدار دولت حاکم هستم اما در همه دولتها کار کردهام، گفت: نرخ بیکاری در کل کشور 12 تا 13 درصد است اما در برخی از استانها نرخ بیکاری فاجعه است.
معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور ادامه داد: در کل کشور نرخ بیکاری ایثارگران چهار درصد و در استان همدان دو درصد است، 356 فرزند شهید بیکار داریم که 220 نفر از آنها زیر دیپلم و بقیه بالای دیپلم هستند.
وی با بیان اینکه استان همدان با ظرفیت موجود، میتواند مشکل اشتغال ایثارگران را حل کند، تأکید کرد: دولت یازدهم از آذر 94 تا آذر 95 حدود 2 هزار سهمیه استخدامی داشت اما با همه این مسائل که وجود دارد میخواهیم مشکل اشتغال موجود در کشور حل شود.
ایزدی با اشاره به اینکه برای فرزندان شهدا برنامهریزی اشتغال داریم و طرحی را در این زمینه برنامهریزی کردهایم، اظهار کرد: با یک هکتار زمین برای هر نفر و تسهیلاتی که بنیاد شهید در اختیار فرزندان شهدا قرار میدهد، توسط گلدانهایی خاص میتوانیم 200 اصله نهال را پرورش دهیم که بعد از سه سال به درختانی خوب تبدیل شوند و تضمین میدهیم نیاز به آبیاری زیاد و حفر چاه نیز نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه زمانی که آقای شهیدی به بنیاد شهید آمد 3 هزار و 800 میلیارد بدهی به خانوادههای شهدا داشتیم، ادامه داد: طی چند سال گذشته 2 هزار میلیارد به این مبلغ اضافه شد اما خردادماه امسال تمام این مبلغ تسویه شد.
معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور اظهار کرد: از 11 هزار میلیارد تومان کل بودجه 8 هزار میلیارد برای پرداخت حقوقها مصرف میشود و فعالیتهای جنبی و فوقبرنامه به دلیل کمبود بودجه انجام نمیشود.
وی با اشاره به اینکه به دلیل بدهی یکهزار و 800 میلیاردی به بیمه در مناقصه شرکت نکرد، بیان کرد: در مناقصه امسال هشت شرکت بیمهای بیمه در مناقصه شرکت کرد و بیمه دی در این مناقصه برای بیمه ایثارگران برگزیده شد.
ایزدی تصریح کرد: با افتخار میگوییم از چهل سال قبل که بنیاد تشکیل شده است به غیر از یک مورد که اختلاس اتفاق افتاد، در رتبه سلامت اداری رتبههای نخست را داریم.
وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه، قانون جامعه ایثارگران دائمی میشود، ادامه داد: یکی دیگر از نقاط قوت برنامه ششم، بحث رزمندگی است و با این برنامه جایگاه رزمندگان قوی شد تا رزمندهای که چند سال جبهه بوده از دارایی خود بهرهمند شود.
معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در پایان خاطرنشان کرد: بخشهایی از برنامه ششم که بار مالی دارد به دلیل ناهماهنگی بین برنامه ششم و بودجه سالانه امسال اجرا نخواهد شد.
منبع: فارس
انتهای پیام/